CZESIU ,KUPUJ ZAWSZE NA DOLKU ,TAK JAK ja KUPOWALEM ,po 20 GROSZY ,,, HAHA. NO ALE JAK SIE NIE PRZEWROCISZ ,TO SIE NIE NAUCZYSZ ,. JESTEM PAZERNY I DOKUPILEM 1500---2800 PO 4,08 ...WIERZYC mi SIE NIE CHCE ,ZE KTOS TAKI JAK TY mnie PRZEHYTRZYL,, BRAWO,,BRAWO CZESLAW ! ?,, TY KUPISZ po 3,50 .
CZESIO GDZIE JESTES . czy twoja sinusoida ,rozpoczela ,MALYMI KROCZKAMI MARSZ W DOL..., nie spij ,OBUDZ sie/ WALCZ ,by nie dopadla CIE PONOWNIE dwubiegunowka,.. JESTES naszym PRZYJACIELEM, JSTEZMY Z TOBA ,.. ZAWSZE bedziemy CIE wspomagac !
Jak nie ma ryzyka to nie ma zabawy ! 3-4 groszy , a tyle emocji ! Z drugiej strony jak niedługo będę sprzedawał po 5-5,50 to nie robi aż takiej różnicy. Zapraszam do zakupów wszystkich wahających się
Rozumiem Też sie nastawiłem na kilkudniowe (albo i dłuższe) "polowanie' Zobaczymy z jakim skutkiem. Nie chce przepłacać z dugiej strony jest potencjał do wzrostów
23sierpnia wystąpiła formacja PRZENIKANIA HOSANNY nie musze tlumaczyc co to znaczy,ale wytlumacze hehe https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-formacje/MOSTOSTAL-ZABRZE Przenikanie Hossy – Formacja odwrócenia trendu spadkowego, składająca się z dwóch świec. Trend spadkowy jest kontynuowany przez pierwszą świecę formacji. Tworzy się czarna świeca (otwarcie jest powyżej zamknięcia świecy). Kolejna świeca otwiera się luką poniżej pierwszej, co sugeruje kontynuację trendu spadkowego. W tym momencie często następuje odwrócenie trendu. Druga (duża biała) świeca zamyka się w górnej połowie świecy pierwszej. Potwierdzeniem formacji są transakcje z ceną powyżej białej świecy.
Trzymać perłe i w tej cenie nie sprzedawać,sami widzcie jak spŏłkom zyski spadajã a tu jest odwrotnie wiec nagroda musi być ktoś zdolowal mocno kurs zeby wyzbierać akcje ale zobaczył ze juź wielu chetnych sie ustawia na kupno proste popyt przewyźszył podaź i kurs zaczyna rosnac i niech sobie rosnie a nam portfele puchnã he he