Jeszcze gdy tam nie pracowałem bylem świadkiem dość ciekawej praktyki na naganianie klientów na wymianę walut w aforti exchange. Aby lepiej "naganiać" prezesów, dyrektorów czyli ludzi którzy nie za bardzo chcieli z nimi rozmawiać każdego z "konsultantów" z dnia na dzień zrobili dyrektorem. Tylko po to, aby wzbudzić większe zaufanie drugiej strony. Bo z "dyrektorem" to od razu inna gadka. PS. Mam jeszcze kilka fajnych smaczków i nadal nie dostałem wypłaty. Czekam.
To ja mam lepsze, jeszcze z 2017r. Byłem świadkiem rozmowy pana Pawła O. z jakimś gościem, który te raporty układał comiesięczne- Pablo walił mu tam z głowy liczbami, żeby tylko mniej więcej pasowało.
Nie zapomnij wziąć ze sobą potwierdzeń przelewów. Pracownikom który nie zaałaciciliście są dziesiątki i o to głównie walczę. Nieuczciwe praktyki trzeba nagłaśniać. Może warto zapytać uokiik?
Kibicuję Redowi. Co by nie mówić były pracownik pała wyłącznie żądzą zemsty z sobie znanych pobudek. Red z kolei walczy o firmę. Może coś zepsuł (raczej na pewno) ale walczy i chce wyjść na prostą. Nie jeden w sytuacji reda dałby sobie spokój a ten realizuje cel. Tak się buduje biznes i w tym aspekcie reda trzeba szanować.
Oczywiście, że chce zemsty. Okradli mnie i kilkanaście innych osób. Nie odpuszczę. Na sąd nie mam co liczyć bo nawet mimo nakazu i tak nie zapłacą. Mam to potwierdzone już od kilku osób. Niebawem wydarzy się coś grubego.
Weź się skup na przyszłości i nie żyj przeszłością. Widzę że siejesz tu tylko zamęt nie wnoszą nic merytorycznego. Jeśli masz wymagalny dług to idź do sądu a nie robisz histerię. Na innych spółkach widziałem już takich frustratów.
Zaczytałeś się za bardzo w GW i bezkrytycznie wierzysz w zlepki półprawd a co w rzeczywistości oznacza- całych kłamstw. Są jeszcze inne wyjścia, ale o tym wkrótce. Pozew zbiorowy to jedynie dobry interes ,ale dla tych co za to biora kase i to z z góry.
Dnia 2023-08-06 o godz. 14:55 ~red napisał(a): > Zaczytałeś się za bardzo w GW i bezkrytycznie wierzysz w zlepki półprawd a co w rzeczywistości oznacza- całych kłamstw. Są jeszcze inne wyjścia, ale o tym wkrótce. Pozew zbiorowy to jedynie dobry interes ,ale dla tych co za to biora kase i to z z góry.
Winni się tłumaczą, och jak bardzo :))) Żenada. Takie wyniki od przesyłających popierdułek: ~red ~rekin wrzućcie sobie do kosza :))))
Dnia 2023-08-06 o godz. 20:11 ~afc napisał(a): > Dnia 2023-08-06 o godz. 14:55 ~red napisał(a): > > Zaczytałeś się za bardzo w GW i bezkrytycznie wierzysz w zlepki półprawd a co w rzeczywistości oznacza- całych kłamstw. Są jeszcze inne wyjścia, ale o tym wkrótce. Pozew zbiorowy to jedynie dobry interes ,ale dla tych co za to biora kase i to z z góry. > > Winni się tłumaczą, och jak bardzo :))) > Żenada. > Takie wyniki od przesyłających popierdułek: > ~red > ~rekin > wrzućcie sobie do kosza :))))
Dnia 2023-08-06 o godz. 20:11 ~afc napisał(a): > Dnia 2023-08-06 o godz. 14:55 ~red napisał(a): > > Zaczytałeś się za bardzo w GW i bezkrytycznie wierzysz w zlepki półprawd a co w rzeczywistości oznacza- całych kłamstw. Są jeszcze inne wyjścia, ale o tym wkrótce. Pozew zbiorowy to jedynie dobry interes ,ale dla tych co za to biora kase i to z z góry. > > Winni się tłumaczą, och jak bardzo :))) > Żenada. > Takie wyniki od przesyłających popierdułek: > ~red > ~rekin > wrzućcie sobie do kosza :))))
6,3 mln zł w 6 mscy 2023- to łączna wartość wykupionych przez Aforti Factor Group wierzytelności! Z tej okazji startuje nowa oferta walutowa z zyskiem 6,5% (4 msc, min.10.000 EUR/USD/GBP) lub 14% w PLN (4 msc, min.30.000). Aby otrzymać szczegóły prosimy odpisać TAK.