Nie dziwi Was, że info ukazało się o godzinie 9.57 a minutę później tj o 9.58 zostało zrealizowane 1-sze poważne zlecenie 26036 szt za 1,71 zł. Jak na mój nos coś tutaj śmierdzi...Dalsza sesja też nietypowa - na wysokich poziomach - generalnie średnia za akcję 1,94 zł.
Dnia 2023-08-03 o godz. 20:29 ~Ewa napisał(a): > Nie dziwi Was, że info ukazało się o godzinie 9.57 a minutę później tj o 9.58 zostało zrealizowane 1-sze poważne zlecenie 26036 szt za 1,71 zł. Jak na mój nos coś tutaj śmierdzi...Dalsza sesja też nietypowa - na wysokich poziomach - generalnie średnia za akcję 1,94 zł.
W jakim sensie dalsza sesja nietypowa (i co podejrzewasz)?
Chyba to źle nazwałam, ale dziwny ten handel. Na początku bardzo duże zlecenia, a potem takie tam skubania. Szczególnie jednak mnie zadziwia mnie ten PKC 1-go klienta , bo sama mam raczej refleks szachisty. Tym bardziej , że przeczytanie tekstu ze zrozumieniem też trochę czasu zajmuje. Szczególnie jak ma się zainwestować ponad 40 tysi. jednym enterem i to na spółeczce na której ostatnio leniwie się toczyło życie giełdowe...
Wie wcześniej, czeka na info żeby nie było. Potem kupowanie akcji na mało płynnej spółce, jak by kupował dalej pkc to by było 3 pln a akcji miał by mniej. Zobaczymy so do końca tygodnia, jak powolny wzrost to ok
Ja też wzięłam po 2,16 tyle tylko ,ze więcej od Ciebie. Licząc na to ,że ten co brał po 1,71 był doskonale poinformowany i wiedział, że akcje będą rosnąć. Ale równie dobrze mógł już wczoraj je wywalić. Albo nie wziął pod uwagę tego ,że dużo tutaj matołów typu Bingo.