Naganiacz powiesił ludzi na hakach i jeszcze miał czelność obrażać trzeźwo myślących inwestorów. Na ten moment spółka zmierza w kierunku 9 zł, ale ja uważam, że przez najbliższy czas tu będzie źle i jeszcze w tym roku zobaczymy się w okolicach 5 zł.
Nikt tu nikogo nie powiesił, po co straszysz, Twoje wyceny są wyssane z palca. Już w tej chwili wskaźnikowo jest bardzo tanio, co nie zmienia faktu, że rzeczywiście spadamy, bo są słabe nastroje i niepewność co do wyników.
Nikogo nie straszę tylko wyrażam swoje zdanie. Zobaczymy czy po drugim kwartale że stratą z rzędu te wskaźniki nadal będą takie dobre. Przychody nawet mają już ledwo co kilkuprocentowy wzrost, co przy kilkunasto procentowej inflacji i spadku marzy jest dramatem. Przyda się wam tu trochę otrzeźwienia.
Naganiasz na spadki jak typowy trol mówiąc że wyrażasz swoją opinię... Dodam że naganiajacy na wzrosty też wyrażają opinie bo nikt za nikogo nie wciska "kup"
Obserwuje i kupuje Grodno z pewnego sentymentu od blisko 5 lat. Poziomy 5 czy 8zl są tutaj nieosiągalne. Sam sprzedałem ostatnio ze ze strata -15% przy 13.2zl. Byłem z nimi jak cena akcji była 3,6zł ale praktycznie zainteresowanie spółka było zerowe. Wrócę gdy będzie trochę niżej o ile jeszcze spadnie aczkolwiek zycze wszystkim poziomów >20. Pozdrawiam.