• Krótka aktualizacja Monnari Autor: iggyoninvesting [77.250.75.*]
    Krótka aktualizacja Monnari, chętnie poznam Twoje przemyślenia:

https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-update
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Janko [83.4.111.*]
    Dobrze opisane spółka mega niedoszacowana i niedowartościowana ale to się wcześniej czy później zmieni .Obecnie czekamy na kolejne informacje odnośnie zakupu nieruchomości i przejęcia konkurencji lub połączenia się i wtedy zobaczymy jak zareaguje rynek i co będzie się działo dalej .Kurs już dawno powinien być w ok. 20 zł ale był celowo blokowany ale do czasu ................wcześniej czy później maszynka ruszy i rynek a wtedy prezes będzie gonił kurs i swoje akcje aby muc skupić akcje .........:)
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Cezar [37.47.121.*]
    Wszystko prawda. Tylko mam wątpliwości czy warto przejmować jakiś podmiot bo jeśli coś jest do sprzedania to znaczy że słabo sobie radzi i może nie przynieść korzyści spółce. Lepiej niech firma popracuje nad ogólnymi kosztami działalności tutaj jest miejsce do poprawy. OG to klejnot w koronie Monnari lepiej aby zostały te aktywa w spółce, będą przynosić stabilne zyski w przyszłości , chyba że się trafi dobry kupiec i wyłoży 150 baniek dla szejków arabskich to drobniaki a bardzo chętnie kupują luksusowe aktywa w Europie a OG takie są.
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~matti [5.173.225.*]
    Prezes zadba, aby te 150 baniek nie weszło w majątek Mon.
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Janko [83.4.111.*]
    Dnia 2023-08-03 o godz. 12:05 ~Cezar napisał(a):
    > Wszystko prawda. Tylko mam wątpliwości czy warto przejmować jakiś podmiot bo jeśli coś jest do sprzedania to znaczy że słabo sobie radzi i może nie przynieść korzyści spółce. Lepiej niech firma popracuje nad ogólnymi kosztami działalności tutaj jest miejsce do poprawy. OG to klejnot w koronie Monnari lepiej aby zostały te aktywa w spółce, będą przynosić stabilne zyski w przyszłości , chyba że się trafi dobry kupiec i wyłoży 150 baniek dla szejków arabskich to drobniaki a bardzo chętnie kupują luksusowe aktywa w Europie a OG takie są.

Przejęcie może przyniesień wiele korzyści w zależności kogo chcą przejąć z konkurencji ...............co do OG lepiej trzymać bo zyski są dobre więc nie ma po co sprzedawać skoro przynosi solidny zysk .No chyba że znajdzie się chętny i wyłoży 150 mln zł to wtedy można się pokusić .............tak czy siak fundamenty rosną a więc o kurs niema co się przejmować wcześniej czy później zobaczymy tutaj 20 zł i więcej .
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~łowca [185.246.208.*]
    janko opowiedz tu wszystkim jak ty wyjesz gdy kriss niepostrzeżenie zbliża się do twojej okrężnicy.
    Czy to będzie przy kursie 20 zł czy później ?
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Cezar [83.28.230.*]
    150 baniek za Ogrody Geyera to takie minimum na teraz za jakiś czas Hossa powróci w budownictwie. Dlatego wycena akcji Monnari jest co najmniej dziwna tak jakby tych aktywów nie było w spółce
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~asd [89.64.56.*]
    20zł za monnari to śmiech jest inflacja , dolar spada a akcje i inne aktywa są lepsze niż gotówka co pali w rękach . Przyjdzie czas że monnari za akcję będą brać i po 40zł ja mam czas a Misztal ode mnie nie dostanie akcja za nędzne parę zł
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Janko [83.26.7.*]
    Zgadza się asd Monnari powinno już dziś latać po tej cenie ale co się odwlecze to nie uciecze .....poczekajmy na rozwój wydarzeń a wiemy że będzie ich kilka jeszcze w tym roku więc zobaczymy co się będzie działo .utaj potrzeba tylko iskry nic więcej a jak rynek ruszy ciężko będzie to zatrzymać taka jest prawda bo akcji jest coraz mniej w obrocie i będzie jeszcze mniej .Prezes jak chce akcje to niech sobie kupuje przesypując z wora do wora poprzez spółdzielnie Mops Pbs niech sypią śmiało niżej a my będziemy sobie podkupować dzięki temu więc będzie tracił jeszcze więcej :) a naszych akcji nie dostanie no może po 50 zł jak będą wtedy pomyślimy .Nam się nigdzie nie spieszy mamy czas dużo czasu więc poczekamy spokojnie i będziemy sobie dokupować przy okazjach i zobaczymy za rok dwa jaka będzie cena akcji :)
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Cezar [37.47.123.*]
    Popyt i podaż strajkuje czasami ktoś coś kupi czy sprzeda. Może tradycyjnie przed kolejna fala będą chcieli wykończyć inwestorów zejściem niżej. Jeszcze tydz temu myślałem to za mało realne ale GPW już też słabnie. Jest tanio jedno porównanie, w roku 2006 w ofercie publicznej akcje sprzedawano po 21 zł posiadali 100 sklepów i nic poza tym. Teraz mamy magazyn, spora gotówkę na koncie, 220 sklepów oraz Ogrody Geyera.
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~matti [193.239.57.*]
    Ogrody się nie liczą bo prezesik je wyprowadzi.
    I fundusze , i banki to wiedzą więc nie wliczają do wartości.
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Cezar [37.47.115.*]
    Nie ma logiki w tym co piszesz. Gdyby mieli taki zamiar to zrobiliby to wcześniej przed sprzedażą gruntów.
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~matti [193.239.57.*]
    Tak na logikę, to Monnari juz dawno powinno być dużo wyżej..
    No i ładnie po 5,20 weszło trochę oby tak dalej i jeszcze niżej weszło w kolejnych sesajch :)
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Krzysztof [194.15.35.*]
    No i brawo Janko zobaczymy w kolejnych sesjach czy uda się kupić niżej jeszcze ,czekam na okazję rynek sprzyja więc może i po 5 nam wejdzie jeszcze .
    Może być ciężko Krzychu po 5 bo tam stoi trochę ukryciaków ale kto wie jak dobry desant zrobią to i może się uda coś dokupić po tej cenie czekamy pospiechu niema bo skupu też niema te kilka sztuk co skupuje Mops Bps to niema żadnego znaczenia na rynku :)
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Marco [198.145.233.*]
    Niech sypią ileż można czekać panowie ja chętnie wezmę po 5 też oby tylko dali coś po tej cenie .Myślę że do wyników tak będzie no chyba że rynek coś ruszy i zwietrzy .Zobaczymy co z nieruchomością czy dojdzie do skutku zakupu czy też nie więc dopiero od jesieni spodziewałbym się tutaj ruchów większych a do tego czasu trzeba robić zakupy bo cena jest bardzo atrakcyjna i wiecznie nie będzie .
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Cezar [37.47.115.*]
    Zobaczymy co będzie dla mnie kluczowym poziomem jest 5.20 od stycznia pamiętam ta strefę doskonale do 5.20 to jest strefa byka a wszystko powyżej to takie dziwne ruchy i wyskoki na chwilę
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Ted [176.103.75.*]
    Czekam na 5 niech sypie prezesik nam poczekamy na jego akcje .
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~JW [176.103.75.*]
    Poczekamy na akcje prezesika i Mopsu z Bps po 5 zł nic wyżej nie bierzemy panowie .
    Mnie wpadło troche do koszyczka zobaczymy co dalej
    Mówiłem czekać spokojnie bo będą jeszcze desanty i prezesik z Mopsem będzie musiał wysypać akcje to co wcześniej nabrał na górce więc czekamy na akcje po 4,.... zł nic wyżej nie brać tylko czekać aż wpadnie po 4,...
    Takim podejściem to nigdy nie kupisz, zawsze będzie za wysoko a ja dobieram do dołu ciągle
    Ale generalnie miałem nadzieję że Monnari będzie mocniejsze na spadkach ale tego nie widać. Nic nie urosło w tym roku ale na korektę też reaguje. Inne przynajmniej mają z czego spadać. Zobaczymy co dalej
    Co to za bajki opowiadasz raczej odwrotnie chętnie prezes kupuje. I czemu miałby sprzedawać tylko siejesz ferment.
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~łowca [84.17.55.*]
    Wakacje w pełni to różne jasie i małgosie korzystają
    z wolnego kompa i wypisują głupoty :)

Nie ma jak pisanie bredni sam do siebie hahaha co za błażenada istny Mops BPS :))) prezesik syp akcje bo czekamy poniżej 5 zł na twoje akcje i Mopsu :)
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Mark [198.145.233.*]
    Zobaczymy póki co jest szansa na zakupy nawet poniżej 5 zł myślę że warto czekać rynek spada więc może być dobra okazja do zakupów .
    Dziś podali wyniki CCC i niespodzianka były dobre dużo lepsze od oczekiwań .........dobry prognostyk na kolejne kwartały dla odzieżówki więc czy się uda kupić taniej czas pokaże oby się udało jeszcze dobrać niżej .
    Coraz niżej powoli w dół tak jak pisałem jeszcze trochę i będziemy kupować poniżej 5 zł oby się udało .
    Strefa 5.20 jest broniona . To dlatego był wyskok powyżej 5.50 tydz temu aby było miejsce na spadek bezpieczny. Zobaczymy za kilka dni czy uda się wybronić 5. 20
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~TrDer [5.184.211.*]
    Jeszcze 2-3 sesje i będziemy kupować poniżej 5 zł..... A prezes i mops Bps niech się uczy jak kupować akcje i kiedy.
    Dnia 2023-08-09 o godz. 18:11 ~TrDer napisał(a):
    > Jeszcze 2-3 sesje i będziemy kupować poniżej 5 zł..... A prezes i mops Bps niech się uczy jak kupować akcje i kiedy.

A więc czekamy może się uda kupić poniżej 5 zł Mops prezesa już przepłacił hehe kasa przygotowana i czeka na zakupu poniżej 5 zł miejmy nadzieje że po niedzieli już wejdzie po tej cenie :)
    Esotiq po wzroście 40 procent oddało z tego 5 % i już bronią. Monnari w swojej lidze gra. Na razie jest to liga okręgowa c klasa
    Ja tam poczekam na akcje Mopsu Bps i prezesa i kupie sobie od nich poniżej 5 zł nie ma co się spieszyć mamy sporo czasu na zakupy jeszcze .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.7.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.246.208.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.246.208.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Janko [83.26.7.*]
    Naucz się pisać wieloniku azatem.\lowca/ghost_men/matti/ob.sr.ani.ec.prezes/anka/f-b/viking itd z Mopsu Bps to moderator nie będzie kasował twoje wypociny hahaha
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Cezar [37.47.83.*]
    Jak masz zamiar kupić parę tys to masz czas, grubasy muszą skubać cały czas. Jeszcze papier nie jest dobrze wyczyszczony z indywidualnych mają akcje policzone dlatego tak stoimy tyle miesięcy. Mam nadzieję że wkrótce się to zmieni . Tylko prośba jak będzie rosło to nie pisz że mówiłeś że tak będzie i nie naganiaj na kupno
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Janko [83.26.16.*]
    Czekamy spokojnie poniżej 5 zł wcześniej czy później wpadnie nam panowie kurs co raz niżej akcji nikt nie tyka Mops skupuje tylko w dwa dni i to po kilka sztuk więc niema żadnego znaczenia :) Akcje spadną jedna akcja i będą po 4 zł bo chętnych niema żadnych więc odbierzemy akcje od prezesa i Mopsu po 4 ,......zł niebawem .
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Cezar [37.47.83.*]
    Też czekam
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Janko [83.26.16.*]
    I słusznie nie ma co brać wyżej bo nikt nie bierze a żeby cos Mops Bps kupił musza najpierw sypnąć sobie niżej aby kupili więc czekamy aż i nam nasypia akcji dużo niżej .D końca roku sporo czasu pozostało więc możemy spokojnie czekać aż wpadnie znacznie niżej .Do póki nic nie biora wyżej nie ma co kupować bo po co przepłacać jak kupi się niżej bo będą musieli sypać sobie niżej .
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~łowca [84.17.55.*]
    jaś i małgosia na wakacjach :)
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Cezar [37.47.124.*]
    Niezły żartowniś jesteś Janko., tylko mnie to nie rusza co piszesz ale zawsze ktoś może cię posłuchać i te twoje sugestie mogą się źle skończyć dla innych inwestorów . Dlaczego twierdzisz że prezes będzie sypał akcjami, proszę wytłumacz mi to
    Oj Cezar młody jesteś jeszcze ......a jak wcześniej kupowali akcje ? przewalając z kieszeni lewej do prawej sobie obniżając kurs akcji .Myśl trochę bo taka wiedza jest ogólna i każdy trochę ogarnięty inwestor wie o tym już .Nie takie sztuczki się robi na Gpw doświadczeni Inwestorzy wiedzą więcej o czym mówię .A Prezes i PBS to jedna klika grają dla wspólnej bramki i klepią się po pleckach tutaj na forum od dawna spod wieloma nicków !
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Cezar [37.47.114.*]
    Nie wiem czy im się uda ta manipulacja bo inwestorzy widzą co jest grane, inne spółki odzieżowe ostatnio poszły w górę po 40 % a i tak wyceny mają grubo powyżej CWK .
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~pytajnik [84.17.55.*]
    Wieloniki z spółdzielni KARL JANKO LUCK KORAL TED ROBERT JW wyją 24 h na dobe i waruja :))) warujcie dalej bo za to wam płacą :))) tutaj zostało z was mega pośmiewisko wyliście przy kursie 2 zł a teraz jest już ponad 5 zł :))) a więc im bardziej wyjecie tym kurs będzie wyżej :) czekam na akcje poniżej 5 zł mam nadzieje że jeszcze coś sypnie prezes wasz i coś da kupić taniej bo niebawem wyniki i infa a więc będzie się działo :) a teraz miłego wycia troliki i czekamy na akcje prezesa waszego :)
    Prawda zabolała o trolach typu KORAL JW JANKO LUCK TED ROBERT hahaha :))
    Czekajcie trole czekajcie HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    Dokładnie widać że spółdzielnia się gotuje wisząc na haku po 5,80 zł hehe
  • Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Ted [176.103.75.*]
    Dnia 2023-08-12 o godz. 07:42 ~Ted napisał(a):
    > Oj Cezar młody jesteś jeszcze ......a jak wcześniej kupowali akcje ? przewalając z kieszeni lewej do prawej sobie obniżając kurs akcji .Myśl trochę bo taka wiedza jest ogólna i każdy trochę ogarnięty inwestor wie o tym już .Nie takie sztuczki się robi na Gpw doświadczeni Inwestorzy wiedzą więcej o czym mówię .A Prezes i PBS to jedna klika grają dla wspólnej bramki i klepią się po pleckach tutaj na forum od dawna spod wieloma nicków !

Gdybyś nie wiedział kim jest spółdzielnia prezia z Mopsu Bps to ich nicki - ghost_men/azatem/matti/viking/f-b/prezes/anka/łowca/ob.sr.ani.ec/pytajnik i setka ich nicków które zmieniają non stop ale wypociny byki i bełkot ten sam ! Każdy już wie od ponad roku bo została ta szajka prezia przyłapana na gorącym uczynku jak dla niego naganiają od 2 lat !
  • Re: Krótka aktualizacja Monnari Autor: ~Jw [83.26.16.*]
    Czekamy na akcje prezia i Mopsu jego Bps poniżej 5 zł nic wyżej nie bierzemy.
[x]
MONNARI -1,18% 6,70 2026-02-25 16:48:00
2026-02-25
Skup akcji własnych
2026-02-24
Skup akcji własnych
2026-02-23
Skup akcji własnych
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać