• Oni nawet na Facebooku nie istnieją Autor: ~Robin [46.204.9.*]
    Ostatnie co zamieścili to targi śmiech na sali prezes powinien w warzywniaku sprzedawać a nie na giełdę się ciś.
  • Re: Oni nawet na Facebooku nie istnieją Autor: ~gracz [83.26.195.*]
    Ale o regatach w połowie sierpnia nie zapmniał, może Prezesie czas zmienić priorytety i zająć się firmą a jak to przerasta poszukać partnera z kapitałem i oddać cześć władzy.
  • Re: Oni nawet na Facebooku nie istnieją Autor: ~Free [78.10.91.*]
    No to jedyne wyjście jak dla mnie. Skoro gość ma opóźnienia w raporcie rocznym i woli sobie pływać na regatach, no to mówi wszystko o jego podejściu do firmy.

Ja czekam, aż wejdą te miliony akcji, bo wtedy siłą rzeczy trzeba będzie jakoś podbić kurs żeby wyjść z "inwestycji" a wiadomo, że jak ktoś wydał miliony na kupno akcji to wyda jeszcze trochę na poprawę wysokości kursu.

Może niech poproszą Orlen o umowę, bo z tego co mówił Orlen do nich wystarczy się zgłosić i podpisują. Przynajmniej tak się tłumaczyli z infa na Bedzinie:) KNF jak widać łyka gładko takie wyjaśnienie i wzrost kursu bez powodu o 2000-3000% nikomu tam nie przeszkadza. Tylko niech jeszcze przytula jakiegoś osobnika z obozu łaskawie nam rządzących żeby wszystko było tip top przed organami kontrolnymi;)
  • Re: Oni nawet na Facebooku nie istnieją Autor: ~gracz [83.26.195.*]
    Najlepiej niech sie zapisze do POPIS i uderzy tam
    https://mamstartup.pl/nabor-do-orlen-skylight-accelerator-dobiega-konca-zglos-sie-do-11-sierpnia/
  • Re: Oni nawet na Facebooku nie istnieją Autor: ~Znawca [83.9.44.*]
    KGHM i Orlen też nie istnieją na fejsbuku
  • Re: Oni nawet na Facebooku nie istnieją Autor: ~Free [78.10.238.*]
    A ich prezesi tez sobie pływają jak spółka nie wydała raportu rocznego i jest zwieszona na giełdzie?

Błagam już nie stosujmy takich porównań, gdzie Rzym a gdzie Krym.

O Obajtku mogę wiele powiedzieć, ale na pewno nie to że olewa firmę i sobie wypoczywa.
  • Re: Oni nawet na Facebooku nie istnieją Autor: ~racjonalista0220 [188.252.84.*]
    Racja, prezes lasek powinien groch na posadzkę wysypać i się tam krzyżem położyć do momentu aż nie wydadzą raportu, No jak on może zwyczajnie tak sobie funkcjonować… litości
  • Re: Oni nawet na Facebooku nie istnieją Autor: muaddibb [89.228.44.*]
    Tyle że my tutaj wszyscy nawet jak mte pójdzie z torbami stracimy ułamek tego co tracimy przez Obajtka ;)
  • Re: Oni nawet na Facebooku nie istnieją Autor: ~Znawca [83.9.44.*]
    Sorry, ale temat jest o fejsbuku - argument nietrafiony
  • Re: Oni nawet na Facebooku nie istnieją Autor: ~Free [78.10.238.*]
    Powiem to tak - akcje zawieszone, raport znowu przesunięty a w tym wszystkim żagle w tle. Tyle w temacie kontaktów prezesa z akcjonariuszami:)

Jednak ostentacyjne chwalenie się tym co robisz w wolnym czasie w momencie gdy przez twoje nieudolne zarządzanie inni mają zablokowane środki, którymi mogliby obracać na pewno nie świadczy o dobrym wyczuciu w zakresie robienia PR dla spółki u drobnych.

Wiadomo to może być taki jego cel, jeżeli tak jest w rzeczywistości, to musze mu pogratulować, bo spółka ładnie mi już obrzydła. Chyba tylko info o umowie z Tauronem na kilkaset milionów poprawiłoby mi humor.

Tylko nie narzekajcie później, ze kurs nie może się odbić i ludzie robią kółka po wzrostach 10-20%. Ja po spodziewanych spadkach po wydaniu raportu na pewno będę tak tutaj to rozgrywał. Człowiek musi jakoś odreagować i się odkuć po tych cyrkach. Oczywiście o ile raport nie wykaże jakiś trupów w szafie, bo wtedy to się zacznie skracanie wszystkich i ograniczanie strat.

• Re: Oni nawet na Facebooku nie istnieją Autor: ~gracz [37.47.80.*]
    Jakieś poruszenie na OZE,,Columbus, Saule,OZE. większość branży do góry.
  • Re: Oni nawet na Facebooku nie istnieją Autor: ~Free [78.8.15.*]
    Dzisiaj akurat raczej mówiłbym o korekcie wzrostów, ale fakt cos się ruszyło.
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.