Ale o regatach w połowie sierpnia nie zapmniał, może Prezesie czas zmienić priorytety i zająć się firmą a jak to przerasta poszukać partnera z kapitałem i oddać cześć władzy.
No to jedyne wyjście jak dla mnie. Skoro gość ma opóźnienia w raporcie rocznym i woli sobie pływać na regatach, no to mówi wszystko o jego podejściu do firmy.
Ja czekam, aż wejdą te miliony akcji, bo wtedy siłą rzeczy trzeba będzie jakoś podbić kurs żeby wyjść z "inwestycji" a wiadomo, że jak ktoś wydał miliony na kupno akcji to wyda jeszcze trochę na poprawę wysokości kursu.
Może niech poproszą Orlen o umowę, bo z tego co mówił Orlen do nich wystarczy się zgłosić i podpisują. Przynajmniej tak się tłumaczyli z infa na Bedzinie:) KNF jak widać łyka gładko takie wyjaśnienie i wzrost kursu bez powodu o 2000-3000% nikomu tam nie przeszkadza. Tylko niech jeszcze przytula jakiegoś osobnika z obozu łaskawie nam rządzących żeby wszystko było tip top przed organami kontrolnymi;)
Racja, prezes lasek powinien groch na posadzkę wysypać i się tam krzyżem położyć do momentu aż nie wydadzą raportu, No jak on może zwyczajnie tak sobie funkcjonować… litości
Powiem to tak - akcje zawieszone, raport znowu przesunięty a w tym wszystkim żagle w tle. Tyle w temacie kontaktów prezesa z akcjonariuszami:)
Jednak ostentacyjne chwalenie się tym co robisz w wolnym czasie w momencie gdy przez twoje nieudolne zarządzanie inni mają zablokowane środki, którymi mogliby obracać na pewno nie świadczy o dobrym wyczuciu w zakresie robienia PR dla spółki u drobnych.
Wiadomo to może być taki jego cel, jeżeli tak jest w rzeczywistości, to musze mu pogratulować, bo spółka ładnie mi już obrzydła. Chyba tylko info o umowie z Tauronem na kilkaset milionów poprawiłoby mi humor.
Tylko nie narzekajcie później, ze kurs nie może się odbić i ludzie robią kółka po wzrostach 10-20%. Ja po spodziewanych spadkach po wydaniu raportu na pewno będę tak tutaj to rozgrywał. Człowiek musi jakoś odreagować i się odkuć po tych cyrkach. Oczywiście o ile raport nie wykaże jakiś trupów w szafie, bo wtedy to się zacznie skracanie wszystkich i ograniczanie strat.