Wojciech to się jutro zateguje tam i będzie git. Duża zmiennosc spekułe przyciąga, mam nadzieję że będzie się tu dużo działo. Ja pisałem że 80 gr spotkamy opór i jest niemal w punkt. Polata teraz chwile 50-70 tam i spowrotem i wybijemy pod 1zl... bez daty premiery gry, bez dema, bez dużego grona chętnych graczy na steamie więcej jak 1 zł na razie nie wyciągniemy, trzeba być realistą. Po pisiat groni trza brać usredniac, zbierać a kiedyś dobrze zarobić i tyla.
Można zaksięgować stratę albo żyć z zamrożona kasą i cierpliwie czekać. Ja wybrałem to drugie. Do tego założyłem sobie że należy mi się nagroda za cierpliwość i wyjdę z tego z przyzwoitym zyskiem, albo wcale. Mam w różnych okresach od 6 do 10 różnych spółek w koszyczku, jakoś się to układa na plus
Cześć jestem marta Pisze do was z Kocborowa Tu jest fajnie i fajny pan tu jest Daje mi takie fajne tabletki Po nich jestem taka mądra i piękna I latam sobie do Ameryki I Izraela No i jestem królową internetu Dostaje duuuużo prezentów od tego internetu i dziele się nimi z moją kumpelą Agnieszka74 ( tak naprawdę to ja tylko nikomu nie mówcie) Pozdrawiam moje wariaty