Drugi dzień z rzędu jest bardzo mała liczba transakcji przy stosunkowo dużych obrotach, jak na tę spółkę. Niebawem doczekamy się jakiejś informacji ....
myślę , że kupiłeś zbyt mało - trzeba było kupić 6.000.000 :) , a dodając do dalszych mądrości - z tego NIC SIĘ JUŻ NIE URODZI - BO TO TRUP - ZAPAMIĘTAJCIE
Jedno jest pewne. Nie zbiedniejesz. Gratulacje z okazji udanej inwestycji kolego. Miałeś nosa. Ja też - zdążyłam dokupić 18 tys. za 0,49-0,5. Ciekawe jakie jutro będzie otwarcie.
Medtech to kompletnie inna bajka w porównaniu z ciuchami. Nowe technologie w medycynie to jest duży wabik dla inwestorów i dla graczy. Ja kupowałam teraz less, bo uśredniałam. Chciałam się tego pozbywać, sądziłam , że less wiecej jak do 0,7 już nie uciągnie. Głosy jednak dobrze mi teraz gadają kolego. A jak kłamią to wezmę coś co mi zresetuje receptory, a szczególnie dopaminowe. I to od razu w wersji LAI.
W jednym z wątków z dzisiejszą datą napisałeś, ze masz teraz łącznie ok. 600.000 akcji Less ze średnią 0,49. Czyli włożyłeś ok. 294.000 PLN i jak określiłeś, zamierzasz to sprzedać po 5 PLN z akcję ( ok. 3 000.000 PLN). Kibicujemy.
Tylko 5zł i tylko 3 mln? Skromne marzenia. Za nie nie karzą, więc nie powinien sobie żałować ,bo tylko tylko tyle mu zostało. Dlaczego nie 100 a jeszcze lepiej 1000. Marzeń mu nie odbiorą w przeciwieństwie do gotówki. Nadzieja umiera ostatnia. Niech szaleje dawca kapitału.
Gdybyś chociaż troszeczkę znał się na psychologii, to nie wypisywał byś tych bredni, tylko czując smród po ostatnim infie, uciekał gdzie pieprz rośnie, jak zrobili to myślący. Ty się dopakowałeś widząc mega odpał. Zamiast konkretnego wzrostu, zjazd z 0,6 na 0,4 a szpenio zaciera ręce i liczy wirtualne miliony.
Czemu ma uciekać Sylwia nie pytol tu też swoich farmazonów kurs na minimach większościowi brali emisję po 1zł kiedy ma kupować jak nie teraz jak ma środki to niech bierze jak najwięcej a zarobi napewno, nie kompromituj się już a wymiana akcjonariatu to normalna sprawa na biomedzie też większościowi sprzedawali nie na minimach ale po 3 zl. potem było 20 zł jak ma ochotę niech sprzedaje, Niemiec już poza spółką to może robić co każdy z nas kupować sprzedawać grać DT jego sprawa
To Ty się kompromitujesz, twierdząc że ma prawo do własnego zdania a ja do własnego mieć nie powinnam. Siedzicie razem na tej samej łajbie, więc śpiewasz jak i on.
Nie ja gram DT głównie, czasem zostaje dłużej na niektórych spólkach z określonym kapitałem ale dalej gram głownie DT na innych taka strategia, na giełdzie jestem od 2006 roku sporo wiem i widziałem. I jak chłop ma wolne środki i czas to niech bierze i milion akcji a zarobi napewno w co ma inwestować jak nie w takie akcje... więc się nie kompromituj bo Ty w moich oczach wychodzisz na przysłowiowego leszcza
Niech sobie pisze dziewczynka bo pewnie wydała kasę starego myśląc że to już poleci na 1 zl I zarobi na nowy szpilki. Nie tak szybko jednak zawsze przed odalem trzeba układać dno.Szwabina sprytnie zszedł poniżej 5% i teraz może bujać w obie strony.Nie musi zgłaszać ani kupna ani sprzedaży. Będzie ciekawie.Mam zamiar dobrać jeszcze ze 150 koła w poniedziałek. Tak że śmiało zapraszam do sprzedaży.
Dnia 2023-08-12 o godz. 13:12 ~Sylwia napisał(a): > Gdybyś chociaż troszeczkę znał się na psychologii, to nie wypisywał byś tych bredni, tylko czując smród po ostatnim infie, uciekał gdzie pieprz rośnie, jak zrobili to myślący. Ty się dopakowałeś widząc mega odpał. Zamiast konkretnego wzrostu, zjazd z 0,6 na 0,4 a szpenio zaciera ręce i liczy wirtualne miliony.
nieźle Sylwia podsumowała naszego Grajka, sama prawda ;-)
Ja nie jestem takim niedouczonym inwestorem, by pakować się w takiego śmiecia jak ty że średnią powyżej 0.50. gdy kurs leci na 0 30 i jeszcze się chwali że ma miliony akcji