• 2015/16 VS 2023/24 Autor: ~porownanie [31.0.70.*]
    Tak to tylko zostawie tutaj.

Mamy do czynienia z bardzo podobna akcja. Popatrzcie na wykresy i porownajcie.

W 2015 była podbitka pod farmazony zwiazane z kupowaniem innych sieci i ogolnie akwizycja Sfinksa na caly swiat :) i teraz mamy identyczna akcje. Jak skonczylo sie w 2016 kazdy moze sprawdzic sam. Skonczylo sie tym ze gdyby nie pandemia i pomoc panstwa spolki by juz nie bylo.

Jak dla mnie to jeden do jeden ta sama akcja. 10 nowych lokali do konca roku, Egipt i Bóg wie co jeszcze a skonczy sie jak zawsze tego jestem wiecej niz pewien :)

Jak mozna tego nie widziec? Widac leszcze na rynku nigdy sie nie koncza i mozna ich lapac na te same numery
  • Re: 2015/16 VS 2023/24 Autor: ~Asd [37.30.114.*]
    A analizujesz bo... Nie masz akcji i co chcesz uzyskać?
  • Re: 2015/16 VS 2023/24 Autor: ~porownanie [31.0.67.*]
    Zawsze pytasz o to dlaczego…jakie to ma znaczenie? Kazdy jest tu z jakiegos powodu. Ja nigdy nie pytałem i twoj.

Powiem ci szczerze…ciebie mi nie szkoda bo nie przyjmujesz zadnych argumentow i to twoja sprawa rob co chcesz.

Ja bylem na tej spolce od dawna i ja znam duzoooo lepiej niz ty i widze co sie dzieje a ty nie masz zielonego pojecia.

Mam gdzies ile masz akcji czy je sprzedasz teraz czy nigdy czy zarobisz czy nie, nie obchodzi mnie to, natomiast nie dyskredytuj kazdego wpisu ktory mowi o spadkach bo zwyczajnie nie masz racji.

Sfinks bedzie spadał i juz nigdy nie zobaczysz poziomow powyzej 1zl i tego mozesz byc pewien.

Zjazd sie rozpoczął i chocbys dwoił sie i troił juz tego nie zatrzymasz.

Zreszta prawda jest taka ze to co piszesz ty tutaj i to co pisze ja nie ma zadnego znaczenia jak wyceniana jest ta spolka. Takze jesli dalej obwiniasz „trolli” z tego forum za spadki ktorych jestesmy swiadkami to po raz kolejny utwierdza mnie w przekonaniu ze jestes zielony i totalnie nie masz pojecia co robisz.

A wracajac do meritum bo jak zwykle nie piszesz na temat. Pamietasz te lata? Ptzypomina ci to cos? Patrzyles na wykres?
  • Re: 2015/16 VS 2023/24 Autor: ~Asd [188.147.12.*]
    Wiem o tym, że nie obchodzi Cię czy stracę czy nie ma Sfinksie bo wiesz ze moich akcji nie dostaniecie bo pisałem, że jestem tu na długo.
    Dobrze wiedzieć, że są jeszcze na forum bankiera tak szlachetni nie akcjonariusze, którzy martwią się o pieniądze innych ha ha pamiętam, że jak akcje chodizky po 40 groszy jak kupowalem to też niby insiderzy, restaratorzy pisali jaki to Sfinks jest zły i wtedy też się martwili o pieniążki innych. Teraz sytuacja się powtarza.
    Misiu kolorowy porównujesz zupełnie inne punkty na timelinie Sfinksa, wtedy nie było pewne co dalej teraz są po restrukturyzacji, które została klepnięta + x innych pozytywnych tematów.
  • Re: 2015/16 VS 2023/24 Autor: ~Jkl [91.150.165.*]
    Pisze negatywnie Bo ma W tym INTERES.
  • Re: 2015/16 VS 2023/24 Autor: ~porownanie [31.0.83.*]
    miło mi to slyszec ale chyba troche przeceniacie moje mozliwosci i znaczenie moich postow
  • Re: 2015/16 VS 2023/24 Autor: ~Sfinks [5.173.148.*]
    Czym bliżej wyników za lipiec na forum bardziej nerwowo.
    ASD jest dobrze ....
  • Re: 2015/16 VS 2023/24 Autor: ~porownanie [31.0.83.*]
    tak z ciekawosci czego sie spodziewasz po wynikach? Przeciez oczywistym jest ze zasloczenia in plus nie bedzie. Jedyne co moze byc i moim zdaniem bedzie to rozczarowanie i spadki tak jak miesiac temu.
    Jeśli miesiąc temu bylo rozczarowanie wynikami to mi was nie żal i nie jest mi was szkoda.
    Do przedszkola wracać.
  • Re: 2015/16 VS 2023/24 Autor: ~porownanie [31.0.69.*]
    Nie mowie tutaj o twoich i moich subiektywnuch odczuciach o a tym jak zareagował rynek i inwestorzy o jak łateo sprawdzić bylo wiecej sprzedajacycj niz kuoujacych…o tym mowie. Wystarczy spojrzec na wykres. Teraz bedzie podobnie.
    Obiektywnych...
  • Re: 2015/16 VS 2023/24 Autor: ~porownanie [31.0.85.*]
    w tym tygodniu bedzie wiało nudą. Sfinks wyszedl z trojkata dolem i na dobre juz zszedl ponizej kluczowego wsparcia 1zl ktore teraz stało sie oporem i bedzie handlowal pomiedzy 0,95 a 0,99 na małych wolumenach jak w warzywniaku.

Wieksze spadki w kolejnym tygodniu po publikacji wynikow sprzedzy gastronomicznej za lipiec. Wtedy podobnie jak miesiac temu bedzie wieksza wyprzedaz poniewaz inwestorzy beda po raz kolejny rozczarowani wynikami i pojawia sie pierwsze pakiety ponizej 0,90gr.

Widac ze granie pod miesieczne wyniki sie skonczyło i pytanie brzmi co teraz? Czy Sfinks ma jakiegoś asa w rekawie? Ja uwazam ze nie ale jedo jest pewne, jesli go szybko nie wyciagnie to do konca roku prognozuje powrot w okolice 0,40gr - 0,50gr i byc moze na tych poziomach bedzie warto wchodzic spekulacyjne na krotkie swingi w gore.
[x]
SFINKS 1,37% 0,37 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.