:) właściciele mają poniżej 33% przy powolnym zwijaniu interesu właściwie dzieje się podobnie nikt nic nie wie o co chodzi , rezygnacja z wejścia na GPW zdementowało pogłoski i spekulacje , nie muszą nawet skupywać waszych akcji niestety ale spodziewajcie się najgorszego mnie ta spółka interesowała 3 lata temu ale to ,że się zwiną to wszystko na to wskazuje najgorsze w tym zazwyczaj jest to ,że mały dowiaduje się na końcu zazwyczaj tu czerwona lampka powinna się cały czas wam świecić/
Przesyłam twojego maila celem wyjaśnienia ponieważ oficjale dane wskazują na zaangażowanie 52,01 % w tym akcje uprzywilejowane co do głosu więc o utracie jakiejkolwiek kontroli nie ma mowy. Sprawdziłem uprzednio żeby nie było że nie sprawdziłem.
Cenna informacja jeden ma ok. 30% drugi ok. 20% fakt że nic nie muszą i te raporty o tych zagrożeniach to mi dało do myślenia jak najdalej od tych akcji, ja już wczoraj skasowałał zlecenie spadam pa i sukcesof
No to ładnie układanka z puzli złożona hahaha roluje się dywanik no tak i te roczne uposażenia wszystko jasne jajka jak berety dzięki lampka to się pali tu od dawna. Weszli na NC oskalpowali rynek spoko