• Czy myślicie że... Autor: ~Bigos [89.64.102.*]
    Może nastąpić koncentracja rynku? https://maspex.com/
  • Re: Czy myślicie że... Autor: ~Trader1100 [146.70.46.*]
    :) właściciele mają poniżej 33% przy powolnym zwijaniu interesu właściwie dzieje się podobnie nikt nic nie wie o co chodzi , rezygnacja z wejścia na GPW zdementowało pogłoski i spekulacje , nie muszą nawet skupywać waszych akcji niestety ale spodziewajcie się najgorszego mnie ta spółka interesowała 3 lata temu ale to ,że się zwiną to wszystko na to wskazuje najgorsze w tym zazwyczaj jest to ,że mały dowiaduje się na końcu zazwyczaj tu czerwona lampka powinna się cały czas wam świecić/
  • Re: Czy myślicie że... Autor: ~rg [31.0.55.*]
    Przesyłam twojego maila celem wyjaśnienia ponieważ oficjale dane wskazują na zaangażowanie 52,01 % w tym akcje uprzywilejowane co do głosu więc o utracie jakiejkolwiek kontroli nie ma mowy. Sprawdziłem uprzednio żeby nie było że nie sprawdziłem.
  • Re: Czy myślicie że... Autor: ~Szybki [83.100.227.*]
    Cenna informacja jeden ma ok. 30% drugi ok. 20% fakt że nic nie muszą i te raporty o tych zagrożeniach to mi dało do myślenia jak najdalej od tych akcji, ja już wczoraj skasowałał zlecenie spadam pa i sukcesof
  • Re: Czy myślicie że... Autor: ~kris [31.94.37.*]
    No to ładnie układanka z puzli złożona hahaha roluje się dywanik no tak i te roczne uposażenia wszystko jasne jajka jak berety dzięki lampka to się pali tu od dawna. Weszli na NC oskalpowali rynek spoko
  • Re: Czy myślicie że... Autor: ~Michal [188.147.68.*]
    Zgłaszam post do weryfikacji przez KNF. Wydaje mi się to na oszustwo!
  • Re: Czy myślicie że... Autor: ~wertyg [81.219.64.*]
    Dnia 2023-07-28 o godz. 16:33 ~Michal napisał(a):
    > Zgłaszam post do weryfikacji przez KNF. Wydaje mi się to na oszustwo!

Do Jarkacza wyśłij. I Sasina tyż. A do Zera Ziobro obowiązkowo.
  • Re: Czy myślicie że... Autor: ~Michal [188.147.77.*]
    Naucz się sklejać poprawnie zdania.
[x]
EXCELLENC 0,78% 0,26 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.