• Depresja u mnie narasta Autor: ~toja [37.30.124.*]
    Miałbym trochę kasy to bym zrobił wrogie przejęcie...
    Wezwanie na poziomie 45 zł powinno przy tym zniechęceniu do spółki uaktywnić sporo wymęczonych wisielców (me too) gotowych do pozbycia się tej inwestycji pretendującej do lidera na very very long term.
    Tu nawet jak jest odbicie to można to zdusić jednym zleceniem już w zarodku. Nie ma ssania. Nie ma powera. Nie ma trendu. Osuwający się boczniak.
    Nie ma funduszy, nie ma insiderów, nie ma kapitału zagranicznego, nic nie ma co by trendowało kurs na up...
    Wrogie przejęcie załatwiłoby temat..a warto.
    Nowe budynki, szeroka paleta produktów, nowe maszyny, certyfikaty...
    Ale niestety jestem gołodupiec.
    Pozdrawiam

• Re: Depresja u mnie narasta Autor: ~NOWY [193.56.104.*]
    Dlatego nawet bym nie liczył na kolejne kółko kolarzy pod 30 bo i kto to będzie kupował przy takim nastawieniu drobnych po 30 że świadomością że później mogą spuścicie kurs ponownie w dół bez problemu :) Jeśli coś będą chcieli wykręcić to pewnie z niższych poziomów:) Też oprócz kapitału spekulacyjnego innego ciężko mi tu dostrzec na kursie :) Szkoda bo kiedyś się wydawało że będzie git a został ino ..... :) Tak mi się wydaje
  • Re: Depresja u mnie narasta Autor: ~Trolefehehehe [31.0.72.*]
    Ksysie?
  • Re: Depresja u mnie narasta Autor: ~trollisko [83.30.4.*]
    tu już po 25 wiszą na hakach i niestety nie zejdą....
  • Re: Depresja u mnie narasta Autor: ~BioMaxima [5.102.67.*]
    Czyli będzie odbicie bez cofki?
  • Re: Depresja u mnie narasta Autor: ~NOWY [5.173.49.*]
    Jak będzie to się okaże :) Jednak uważam że odbicie ,jak, jesli będzie to jednak z niższych poziomów:) Sentyment do tych akcji po trzech latach jednak jest jaki jest :) a kapitał spekulacyjny działa jak działa , bylo to widac po zamowieniu na prawie 100 mln po ktorym kurs i tak powedrowal z czasem tam gdzie powedrowal:) Jeśli się pojawi kapitał inwestycyjny to i może na kursie też coś się zmieni na lepsze I ustabilizuje
  • Re: Depresja u mnie narasta Autor: ~JSz [178.235.203.*]
    Tak tak, a akumulacja leci w gore jak szalona non stop, choc skup dawno sie skonczyl.
    Obrzydzaj dalej spolke
[x]
BIOMAXIMA 0,18% 11,16 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.