• Pytania akcjonariuszy Autor: ~LLL [185.186.156.*]
    Czy ktoś z Was czytał odpowiedzi na pytania akcjonariuszy :D ? Jakoś mnie naszło dzisiaj i nie wiem czy śmiać się czy płakać: https://www.bankier.pl/wiadomosc/GPW-Odpowiedzi-na-pytania-akcjonariuszy-8574715.html
    W pierwszym pliku pytania są pięknie wypunktowane a odpowiedzi na nie brak. Nawet na to najprostsze pytanie o pdf vs xml. Natomiast w tym drugim pliku są zaledwie 2 pytania i owszem są dwie odpowiedzi, ale brzmią jakby na nie odpisywał najgorszy z możliwych botów. Generalnie te pytania nawet w miare ciekawe, nie z każdym się zgadzam, ale odpowiedzi GPW to totalna porażka, aż się zastanawiam czy nie sprzedać akcji w pi*du, no ale jeszcze się trochę wstrzymam.
  • Re: Pytania akcjonariuszy Autor: greg0r [178.85.174.*]
    Czytałem, szczyt arogancji. Nie wiem, po co oni to w ogóle publikowali.
  • Re: Pytania akcjonariuszy Autor: max-r [46.182.102.*]
    Dnia 2023-07-27 o godz. 10:41 ~LLL napisał(a):
    > Czy ktoś z Was czytał odpowiedzi na pytania akcjonariuszy :D ? Jakoś mnie naszło dzisiaj i nie wiem czy śmiać się czy płakać: https://www.bankier.pl/wiadomosc/GPW-Odpowiedzi-na-pytania-akcjonariuszy-8574715.html
    > W pierwszym pliku pytania są pięknie wypunktowane a odpowiedzi na nie brak. Nawet na to najprostsze pytanie o pdf vs xml. Natomiast w tym drugim pliku są zaledwie 2 pytania i owszem są dwie odpowiedzi, ale brzmią jakby na nie odpisywał najgorszy z możliwych botów. Generalnie te pytania nawet w miare ciekawe, nie z każdym się zgadzam, ale odpowiedzi GPW to totalna porażka, aż się zastanawiam czy nie sprzedać akcji w pi*du, no ale jeszcze się trochę wstrzymam.

Ja żem zadał te 12 pytań a że nie odpowiedzieli to podałem GPW do Sądu znów - taki obecnie mamy Zarząd GPW, czekam żeby Sąd przymusił Zarząd GPW do odpowiedzi będą jaja jak się tak stanie, pożyjemy zobaczymy ... - GPW wytycza najlepsze standardy obecnie komunikacji z Inwestorami oraz Emitentami takie co najmniej wzorcem z Białorusi ...

Nie zdajecie sobie sprawy jak istotny jest ten format plików, jeżeli Emitent ASO opublikował nie zgodnie z ustawą o rachunkowości (w pdf wedle wymuszeń GPW co nie jest rocznym sprawozdaniem finansowym w myśl ustawy o rachunkowości ) oraz regulaminem ASO to ma nie prawidłowo opublikowane sprawozdania roczne czyli notowania powinny być zawieszone a nie są ...

Od lat te wymuszenia ze strony GPW są więc bałagan jest ogromny na naszym bananie w szczególności prowadzonym przez GPW ASO Newconnect

Po wyborach jak się władza zmieni to dopiero będzie sprzątanie

Sam jestem ciekaw decyzji Sądu, pożyjemy zobaczymy ....
  • Re: Pytania akcjonariuszy Autor: ~1kwiecien [89.64.2.*]
    sluchajac maxar to juz rok temu mialo byc koniec gpw a tu nic ci go posluchali poszli z torbami pustymi

:))))

jak maxr pisze ze bedzie zle to zawsze jest na odwrot on zawsze czeka to jest inwestor
  • Re: Pytania akcjonariuszy Autor: max-r [46.182.102.*]
    Dnia 2023-07-31 o godz. 14:01 ~1kwiecien napisał(a):
    > sluchajac maxar to juz rok temu mialo byc koniec gpw a tu nic ci go posluchali poszli z torbami pustymi
    >
    > :))))
    >
    > jak maxr pisze ze bedzie zle to zawsze jest na odwrot on zawsze czeka to jest inwestor

1 kwiecień magnez bierz bo mylisz osoby ja na ścieżce Sądowej z GPW dopiero od paru miesięcy
    Sąd w Polsce niestety nie działa zbyt szybko pożyjemy zobaczymy co będzie jak stawałem przeciwko bankowi też mówili że się nie da
    W normalnym kraju to bo Zarząd GPW po postępowaniu wyjaśniającym wyleciał a w Polsce to Pani Gorgoń robi co chce, KSH jej nie obowiązuję - taki klimat obecnie

miłej gry

[x]
GPW -1,06% 56,00 2025-10-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.