Tak sie kreci kaszanke w stylu SimFabric / VRFabric:
wg ESPI:
Zarząd spółki VRFabric S.A. z siedzibą w Warszawie (dalej jako: Spółka, Emitent) informuje o premierze gry Train Mechanic Simulator VR na urządzenia wirtualnej rzeczywistości Oculus Rift, Oculus Rift-S i Oculus Rift + Quest link (dalej jako: Gra) w sklepie Meta Quest. Cena Gry została ustalona na 19,99 USD. Gra jest aktualnie wyróżniona na pierwszej stronie sklepu Meta Quest.
Tylko ze gra nie wyszla na quest'a tylko na starą wersie RIFT'a co mozna zobaczyc w samym sklepie METY.
Gra tylko na RIFTA (sprzet juz dawno wyszedl z supportu): https://www.oculus.com/experiences/rift/4855504961156420 Nie do znalezienia jesli szukasz po najnowszych headsetach tj QUEST (zapraszam do sprawdzenia samemu): https://www.oculus.com/experiences/quest/search
Gra Train Mechanic Simulator VR jest znajdowalna tylko jesli szukacie jej w katalogu RIFT'a a nie najnowszych zestawów VR. Słowem ESPI sciemione profesjonalnie.
@BanujGhuyu :) Widac ze jesteś znawca , bo Quest Link (patrz ESPI) to nieznane nauce urządzenie ktore uzywane jest własnie przez geniuszy z SimFabric (a porócz nich nikt takiego czegos nie zna). Prawidłowa nazwa to Oculus Link i tak powinno byc to nazwane w ESPI. Ale.. przeciez wiadomo ze "musieli" dodac cos o Quest , bo przeciez ESPI nie byłoby dostatecznie "nowoczesne i trendy" :).
@BanujGhuyu dokształć sie tutaj: https://circuitstream.com/blog/oculus-link
Mała podpowiedź trollu pisze nawet w zakładce u góry jak wejdziesz na stronę jaka jest nazwa produktu czy też "usługi", bo to kabel i oprogramowanie (na PC) na/dla gogli Quest xD xD xD Rozumiesz kabel i oprogramowanie "usługa" dla konkretnego sprzętu ten sprzęt to Quest xD ale ty możesz wsadzić sobie ten kabel w swoją starą i sprawdzić czy działa xD xD
Troll lepiej wie od Meta jak ich produkt się nazywa, a i nie przyzna się do błędu, bo mu nie zapłacą xD xD xD
Z takim obrońcami jak ty, ten krzak skończy poniżej złotówki o wiele szybciej. :) Nie przestawaj ich bronić. Jesteś chyba jakimś pociotkiem kogoś z BDM, komu zlecili obrone krzaków Leszczyńskich, bo nie ma sensu angazować w te pralnie pieniedzy lepszych pracowników. :)
Każdy mierzy swoją miarą xD ja przychodzę robić sobie z was żarty xD skoro sugerujesz, że moje wypowiedzi mają mieć wpływ na kurs to oznacza, że twoje mają mieć i taki jest twój cel oraz twoich kolegów xD tak jak pisałem kompletna martwica mózgu panuje u trolli spadkowych xD jeszcze wcześniej twierdziliście, że tylko Zarząd ma wpływ na kurs nawet nie wiecie jakiej wersji się trzymać xD
"skoro sugerujesz, że moje wypowiedzi mają mieć wpływ na kurs to oznacza, że twoje mają mieć i taki jest twój cel oraz twoich kolegów"
"jeszcze wcześniej twierdziliście, że tylko Zarząd ma wpływ na kurs nawet nie wiecie jakiej wersji się trzymać"
O czym ty kaleko bełkoczesz? Twoje wypowiedzi odstraszaja potencjalnych inwestorów, bo skoro ktoś taki jak TY jest glównym obronca społki, spółka musi być tragiczna. Nie masz bezposredniego wpływu na kurs, a posredni. Drugi zarzut to jakas kompletna bzdura. Masz poważne zaburzenia osobowości.
wiesz, że właśnie przyznałeś się do "pośredniej" manipulacji giełdowej i działań w celu wpływania na kurs? xD ja i moje 3 posty na krzyż nie mogą mieć wpływ na kurs, szczególnie jak piszę na zaspamowanym przez ciebie i różne twoje alter ego forum SimFabric czy VRFabric xD Przypomnę ci, że forum SimFabric proponowałeś kiedyś przemianować na Piotr lub PiotrFabric, bo tak je zaspamowałeś xD mówiłem ci każdy mierzy swoją miarą i nawet tego nie załapałeś, pogrążasz się xD totalna martwica mózgu xD całym tym postem tylko udowodniłeś, że wiesz co robisz i robisz to celowo xD i to odpowiadając do kogoś kto z ręką na sercu robi sobie z was jaja bo macie pracę w której musicie robić z siebie durniów xD jak ten PanZagadka i Quest Link "który nie jest znany nauce" choć Meta ma film o tym instrukarzowy na swoim kanale YT xD