super wywiad, trzymam kciuki za rozwoj firmy, mam cicha nadzieje ze pierwsza - choc niska - dywidenda, bedzie poczatkiem drogi ku arystokracji dywidendowej :)
@Konrad mam pytanie czy przedstawiona strategia skupu akcji "do 250000sztuk na lata 2023-2025" juz obejmuje skup akcji wlasnych ktory byl w marcu 2023? bo to był ostatni komunikat odnosnie skupu akcji, a teraz skupic do 250tys akcji w cenach ktore są obecne to juz jest kawał grosza,dostarczy to super płynnosci, tylko boję się słowa "do" bo jedna akcja tez się miesci w definicji "do 250000sztuk"
jeszcze wynika ze strategii, ze firma w 2 transzach - kazda po 15mln skupi do 250000 akcji, czyli wychodzi ze jakby chcieli wykupic wszystkie 250k, to 120 pln jest graniczna ceną, mogą kupić po wyższych ale juz nie zmieszcza sie w limicie 250k
wniosek wg mnie jest taki ze 120pln jest pewne + zakup po 120pln akcji, ktore kiedys mogą posluzyc do motywacji pracownikow, powinien uwzglednic wzrost wartosci tych akcji
chłopie czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem komunikaty? tyle chcą skupić ale to nie znaczy że im się to uda, masz uchwałę że Jednostkowa cena nabycia Akcji nie może być niższa niż 0,10 zł (dziesięć groszy) oraz nie może być wyższa niż 240,00 zł i w takich widełkach będą kupować w trybie zapisywania się na akcje lub na sesji GPW (ewentualnie tryb mieszany), mają na to dwie transze po 15 mln
Dnia 2023-07-26 o godz. 13:41 ~ha napisał(a): > chłopie czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem komunikaty? tyle chcą skupić ale to nie znaczy że im się to uda, masz uchwałę że Jednostkowa cena nabycia Akcji nie może być niższa niż 0,10 zł (dziesięć groszy) oraz nie może być wyższa niż 240,00 zł i w takich widełkach będą kupować w trybie zapisywania się na akcje lub na sesji GPW (ewentualnie tryb mieszany), mają na to dwie transze po 15 mln
nie mozesz odpisac normalnie bez wpisywania "chlopie" " czy ty umiesz czytac"? strasznie to burackie, za drugą część wypowiedzi dziekuje, teraz wiem i tez o to de facto pytalem