Dlaczego Zarząd ukrywa najważniejszy parametr kondycji restauracji. Czy jest aż tak źle ?!. Pokażcie te dane i uspokoicie ( lub załamiecie ) sytuację ). Po raporcie Casch flow ciarki przechodzą po grzbiecie. Aż tak dramatyczna jest sytuacja Spółki?.
Dlaczego zaprzestano sztucznie utrzymywać kurs powyżej 1 PLN. Cacek odpuszcza nową wielką emisję papiera. W takim razie z czego sfinansuje najbliższe miesiące działalności ?
Koniec miesiąca, statystyki od kilku godzin leżą na twoim biurku. Chłopie ( do Cacka) podaj te dane o które tu proszę. Nie lękaj się ! Faktów nie zmienisz. Emisja nowych akcji ( niezbędne finansowanie na kilka kolejnych miesięcy) wymyka się z Twoich rąk. Papier trwałe leci na łeb na szyje, tam gdzie jego miejsce. Sezon kończy się wielkim rozczarowaniem. Realne przychody R/R minus 40%. Strategia szalonych podwyżek skutkuje jak na razie do gigantycznego spadku ilości czeków. Podaj dane, o które proszę. Fakt nabrania wody w usta źle rokuje najbliższej przyszłości spółki.
Jedyna prawda to taka, że x osób pisało przy 40 groszach i pewnie ty też, że Sfinks to gniot a ten o to Sfinks dał spora stopę zwrotu jak ktoś był świadom i widział co się szykuje i to jest jedyna prawda na ten moment a wg mnie da jeszcze sporo zarobić bo to dopiero początek zmian.
ale to dał ci zarobic czy nie bo juz nie rozumiem? Sprzedales i zarobiles czy trzymasz i nie zarobiles? Nie wiem jak dlugo jestes na gieldzie ale jest jedna zasada, nie sprzedales nie zarobiles.
ucieło mi posta...
sprzedałem połowę 500 akcji , więc możesz zaraportować mocodawcy, że dobrze się spisałeś i liczysz na premię bo nawet ostatni bastion w postaci Asd poległ
Tu musiałeś przwracac milionami papiera aby na tych groszówkach zarobić na garść czereśni. Do tego ten niesmak związany z świadomością z kim pracujesz - spółka z bardzo wątpliwą reputacją ( delikatnie mówiąc )
Takich spółek na GPW nie brakuje i jakby ot miało być kluczem czy kupować akcje czy nie to na GPW zostałoby kilka spółek.
Akcje zwrkslu od 40 groszy do 1,6 więc chyba nie trzeba przerwać milionami akcji.
1.6 zł za papier to Twoje imaginację, takie same dyrdymały o powadze tej spółki i kompetencjach jej członków Zarządu. Już kupując ten spalony koncept było wiadomo, że Cacek nic tu nie wskóra. Kolejne emisję przeciągały dzień ostatecznego upadku.Teraz już trudno im udźwignąć sztuczne utrzymywanie 1 zł. Kolejna życiodajna emisja wymyka się z rąk. Do tego problemy z kredytami- Kontrola NIK w Funduszu Wsparcia ....) kupujcie papier !!!!!!!!!!!
pobiegaj naładujesz się pozytywnie bo widzę coś uwiera , na peronie niewygodne ławki ? O śmieciach to już pisali przy 20 groszach i 40 groszach :) takie śmieci to czyste złoto !
Wzrosty? Ciekawe pod co ma to rosnąć w końcu to stary zapyziały i ten sam biznes . W końcu nie będzie rosło bo kilku naiwnych kupiło na podbitce i teraz czarują mega wzrosty. Głupszych od siebie szukacie. W końcu gdyby nie pomoc Skarbu Państwa to wasz Sfinks już dawno zniknął by z rynku. Z ekonomicznego punktu widzenia to bankrut od paru lat i tylko łaskawość banków trzyma ich na powierzchni. Spójrzcie na bilans i rachunek ekonomiczny tej spółki.