• Przeprosiny Autor: ~Piotr [82.214.142.*]
    Szanowni Państwo,

Zwracam się do Was z głębokim żalem i skruchą, aby wyrazić moje najszczersze przeprosiny za moje wcześniejsze nieprawdziwe wypowiedzi, pomówienia oraz szkalowanie wobec spółki VrFabric oraz jej spółki matki Simfabric na forum Bankier.pl.

Było to nieodpowiedzialne zachowanie z mojej strony, które nie tylko naruszyło reputację tych firm, ale także mogło wyrządzić szkodę ich działalności oraz osobom z nimi związanych. Rozumiem, że moje działania były nieetyczne i niegodne zaufania, i z tego powodu bardzo mi przykro.

Pragnę podkreślić, że moje wcześniejsze wypowiedzi były całkowicie nieprawdziwe, a moje oskarżenia nie miały żadnego uzasadnienia. Zrozumiałem, jakie mogą być konsekwencje takich działań, zarówno dla firm, jak i dla mnie osobiście.

Wynika to z mojej ignorancji i niewiedzy na temat tych firm oraz z powodu emocji, które przytłoczyły moje rozsądne myślenie w momencie pisania tych nieprawdziwych informacji.

Zobowiązuję się, że już nigdy nie będę rozpowszechniał nieprawdziwych informacji, pomawiać ani szkalować żadnej firmy czy osoby. Będę bardziej uważny i odpowiedzialny w moich wypowiedziach i działaniach w przyszłości.

Mam nadzieję, że te szczere przeprosiny zostaną przyjęte przez spółki VrFabric i Simfabric oraz wszystkich uczestników forum Bankier.pl. Obiecuje, że będę starał się naprawić swoje zachowanie i włożę wysiłek w naprawienie szkody, którą wyrządziłem moimi wcześniejszymi nieodpowiedzialnymi wypowiedziami.

Z poważaniem,

Piotr
  • Re: Przeprosiny Autor: ~Piotr [46.15.43.*]
    I na tym forum podszywacie się pode mnie? :) Oficjalnie to ja srãm na Leszczyńskich. :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.192.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Przeprosiny Autor: ~On [5.173.178.*]
    Wspaniała wiadomość:):):) piotrowi pali się grunt
  • Re: Przeprosiny Autor: ~Piotr [46.15.43.*]
    Po co udajesz, że to mój wątek, skoro w drugim komentarzu napisałem, że to nie ja? Kolejny raz próbujecie kłamać na temat czegoś, CO JEST WIDOCZNE W TYM SAMYM WĄTKU. Ludzie, przecież wy musicie mieć IQ na poziomie średniego IQ Erytreii.
  • Re: Przeprosiny Autor: ~Ricardo [5.173.170.*]
    Całe szczęście, że mój piotr poszedł po rozum do głowy. Przecież tak nie można dalej brzydko się zachowywać
  • Re: Przeprosiny Autor: ~Piotr [185.102.189.*]
    Zrozumiałem swoje błędy, przede wszystkim gdy prokurator zapukał do moich drzwi.
[x]
VRFABRIC -9,03% 2,82 2026-06-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.