Cześć, ostatnio grałem na forexie wirtualnymi pieniędzmi i musze powiedzieć, że całkiem dobrze mi idzie. Myśle o założeniu realnego konta, ale czytałem bardzo złe wypowiedzi o XTB i admiral market. Czy ktoś może grał na jakiejś dobrej platformie i może mi ją polecić?
notowania co do 0.1 pipsa na majorach spread zmienny juz od 0.9 pipsa, rekwoty sporadycznie no i szybka rejestracja, wpłaty wypłaty błyskawicznie na karte narazie sprawdzałem , nie wiem jak z przelewami
Ja gram na XTB i nie narzekam. Daja PIT, dwa pipsy spreadu na EUR/USD. W czasie komunikatów mogą byc wieksze. Zawsze ustawiam odchylenie kwotowania od ceny rynkowej 1pkt. I wszystko gra. Jestem tam dwa lata. Nie chce płacic za przelew 50 usd.
Tu pobieraja opłaty za przelewy niższe niz 500,00PLN.
Wysyłanie PIT-a najważniejsze co ma broker do zaoferowania :)
PIT to ostatnia rzecz o jaką się powinniście przejmować.
No ale jak chcecie żeby was dymali bez wazeliny to proszę skoro lubicie :)
Korzystam obecnie z One World Broker i jestem w końcu bardzo zadowolony, a nie jest to moja pierwsza platforma
- depo od 300 dolarów lub euro
- stały spread 2 pipsy dla edka
- licencje unii europejskiej
- gwarancje dpozytów duńskiego rządu
- zlecenia wchodzą błyskawicznie i bez rekwotów
Zamiast grac u market makera gdzie walka jest podwojna bo z rynkiem i z brokerem nie lepiej wybrac brokera ECN czy ECN/STP ?
tutaj macie przyklad:
Bardzo dobry broker: FXSalt
fxsalt-pl.com
Spread od 0 pips
Support w jezyku polskim wiec nigdy nie ma problemu zeby sie dogadac.
Z polskich brokerów ECN na rynek wchodzi Alior Trade. Jednak dla początkujących polecam GO4X ze wzgledu na mikroloty i 1000zł startowego ( teraz 500 bo 500 dokładaja w promocji)
Jest to lepsze od dema, bo gra się prawdziwymi pieniędzmi i dzieki mikrolotom możemy uważać, że mamy 10 tys. zł na starcie i w razie czego tracimy tylko 1 tys. a nie 10 tys. zł.
Do nauki w realu w sam raz. A zawsze mozna dopłacić ile się chce.
podam wam przyklad mojego brokera, STP MegaTraderFx
depozyt 5$ micro loty, strona tylko w jezyku angielskim, ale polski stuff zawsze na miejscu, gotowy pomoc..calkiem niezle
Ludzie najczęściej mają skrzywione dość małą wiedzę na temat brokerów. Dla początkujących polecam ciekawy felieton od specjalisty w wyborze brokera: www.fxmag.pl/artykul/mysli-nieuczesane-odc-2 Miejmy realne oczekiwania. Jeśli chcesz handlować z depozytem 300 złotych to nie dostaniesz oferty jak dla profesjonalisty
Ja ze swojej strony polecam TeleTrade Polska . Jak dla mnie warto ich wybrać. Jako jedne z pierwszych brokerów w Polsce zaoferował swoim klientom kontrakty CFD na Bitcoin. Także polecam:) Tutaj link możesz sobie poczytać bardzo ciekawy artykuł specjalisty ds. Kryptowalut TeleTrade Polska Zbigniewa Grutkowskiego.
Я вже давно в торгівлі на ринку Форекс в. співпрацював з кількома компаніями. Альо freshforex компанії, є одним з випадків, у якому ви хочете зробити виключення.
Cóż... Z brokerami jest jak z restauracjami - w jednej zjesz źle i drogo ( i jeszcze odchorujesz ), a w innej tanio i smacznie. Ja osobiście uważam FX Net za dobrą "restaurację", może dlatego, że trafiłem tam na dobrego "kucharza" :) Od przeszło roku z nimi działam, mam cały czas tego samego opiekuna z którym udało mi się potroić sumę 100 tys zł od której zaczynałem. Ogólnie na rynku forex działam od 3 lat, więc zdążyłem już poznać różnych brokerów, do jednych stracić a do innych nabrać zaufania. Z moim opiekunem w FX Necie inwestowaliśmy w różne instrumenty - Apple, ropa a nawet waluty, dzięki temu, że otrzymywałem sygnały w odpowiednich momentach to wyszedłem na ogromny +. Nie wszyscy o tym wiedzą, ale z brokerem można się osobiście spotkać w ich biurze w Warszawie, do czego zachęcam bo jednak kontakt na żywo to kontakt na żywo. Wiem, że nawet w tej firmie można trafić na różnych brokerów, dlatego jeśli chcecie to mogę wam wysłać kontakt do mojego sprawdzonego, zgłaszać się na mail: ajseeju@yahoo.com
If someone want to earn dollars without any risk, there is a link to a $ 1,000 non deposit bonus. I have already received two bonuses, for me and my wife, Cool promotion! https://freshforex.com/traders/promotion/test-drive.html?switch_lang
DLA TEGO KTO ZACZYNA NA FX NIE ZALECAM INNEGO BROKERA NIZ POLSKI BO MOZE TO BYC KOSZTOWNE NAWET NIE WIECIE JAK BARDZO a dokladniej to polecam przynajmniej 1godz pogrzebac w internecie o zagrozeniach najgorsi sa zwlaszcza ci co obiecuja za duzoooooooo
BAX wiec co teraz wybrac z polskich "dobrych " brokerow, mialem wbk ale wczoraj skonczyli przygode z fx pozostal mi tylko zagraniczny ale spredy duze bo ok 2 pip i jakos mu niespecjalnie ufam