Forum Forex +Dodaj wątek

Re: Jakiego brokera wybrać

Cóż... Z brokerami jest jak z restauracjami - w jednej zjesz źle i drogo ( i jeszcze odchorujesz ), a w innej tanio i smacznie. Ja osobiście uważam FX Net za dobrą "restaurację", może dlatego, że trafiłem tam na dobrego "kucharza" :) Od przeszło roku z nimi działam, mam cały czas tego samego opiekuna z którym udało mi się potroić sumę 100 tys zł od której zaczynałem. Ogólnie na rynku forex działam od 3 lat, więc zdążyłem już poznać różnych brokerów, do jednych stracić a do innych nabrać zaufania. Z moim opiekunem w FX Necie inwestowaliśmy w różne instrumenty - Apple, ropa a nawet waluty, dzięki temu, że otrzymywałem sygnały w odpowiednich momentach to wyszedłem na ogromny +. Nie wszyscy o tym wiedzą, ale z brokerem można się osobiście spotkać w ich biurze w Warszawie, do czego zachęcam bo jednak kontakt na żywo to kontakt na żywo. Wiem, że nawet w tej firmie można trafić na różnych brokerów, dlatego jeśli chcecie to mogę wam wysłać kontakt do mojego sprawdzonego, zgłaszać się na mail: ajseeju@yahoo.com