• Dobrze jest Autor: ~Zxv [45.11.60.*]
    Zysk za rok 2022 300 tysi, teraz do rady nadzorczej weszła babka od handlu, umów i negocjacji, i to wszystko przed wrześniowymi targami i dopiero co wprowadzonym produkcie strzelnic. Poza tyn jest ona także w Milisystem. Kapitalizacja póki co śmieszna, pozdrawiam akcjonariat.
  • Re: Dobrze jest Autor: ~miron [46.169.152.*]
    brawo ,, Ty,, lubię czających co będzie w niedługiej przyszłości ;) , wystarczy trochę poczytać i wyciągnąć odpowiednie wnioski .
  • Re: Dobrze jest Autor: ~Lucek [109.233.92.*]
    Holding militarny na naszych oczach powstaje. Tylko patrzeć jak pojawia się drony i będą loty dalekiego zasięgu.
  • Re: Dobrze jest Autor: ~Andy [193.28.84.*]
    Co tam musiało się wydarzyć że ten gniot spadł najwięcej z 300 spółek z newconnect wydaje mi się że to likwidacja tej spółki.
  • Re: Dobrze jest Autor: ~Zxc [45.11.60.*]
    Przecież było widać, że zbili celowo pod widły, a potem jak uruchomił się popyt zgasili raz dwa, tak samo pilnowali by nie zawisło na widłach i skupowali. Dokładnie to samo robili przy 3,90 z tym że w drugą stronę. Jakoś na koniec prawie 40 kilo stało na kupnie i raptem sprzedano 2 kilo. Przy wyjściu niespekulacyjnym zostałoby to zasypane raz dwa. A nie zasypali, bo to nie oni stali na tym kupnie i nie było jak przerzucić z wora do wora.
    Wszystko rozumiem tylko jak kupowałem tu akcje to nie pomyślałem że tu można wtopić 20tys bo spekula robi co chce myślałem że to spolka solidna.
  • Re: Dobrze jest Autor: ~Zxv [45.11.60.*]
    Te łajzy są wszędzie tam, gdzie widzą zarobek. W mojej ocenie spółka perspektywiczna, na pewno warta posiadania. Jako jedna z niewielu spółek na nc robi coś widocznego i zamyka rok na plusie. Ciekaw jestem raportu sierpniowego.
    No tak ale pieniędzy to ja tu nie zobaczę tylko charytatywnie trzymać akcje.
[x]
SUNNET -2,79% 1,74 2025-12-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.