To mineło te 20 dni ?Działania spokojne ze strony rk i mbf .Wklejka na Twiteer o oleju , "niezadowolonej" akcjonariuszki , słodkiego cukru ...A j znikneły OFERTY kupna / popsrednictwa - w/s "kurzych łapek " praca dla przedstawiciela - 15 tys m-ce , Zostało ze "moga " olejem zahandlować / juz był handel 5 000 000 maseczek , rekawiczkami z LOGO MBF i bez loga , UBRANIAMI OCHRONNYMI z firmą itd Czego nie było w OFERCIE MBF ? Moze przed raportem trzeba podpowiedzieć
Handel lodami super pomysł , ale oni dadzą ESPI ze to bedzie" handel obnosny na plazy w okersie pażdziernik - grudzień , oczywiscie umowa ramowa z mozliwością przedłuzenia na styczeń - marzec. Przychody / obliczone na danych z sezonu letniego / bedą nawet wyzsze i na konto MBF wpłynie sporo "lodu"
Znany - były te "kurze łapki w ofercie MBF " czy nie ? Moze Realnie odpowie ? bo o TURBO GROSIK to juz nie pytam , a to 2-3 lata wstecz. MBF to firma "chwiló..ka " dziś pomysł jutro kolejny , premia płacona za 10 pomysłow tygodniowo , jesli mozna z tego 5 ESPI skonstruowac . "głupi lud to kupi"
s1tock88 każde słowo w punkt. najgorsze, ze to nasz taki śmiech przez łzy.. czekamy non stop czekamy …
Dużo można wywnioskować po telefonie do spółki naprawdę dużo …
Już nie wspominając o @ do nich .. cóż Polak mądry po fakcie
Zamiast dzwonić przed kupnem akcji
Zobaczymy co w tym tyg.
„Przesunięcie „ ?
„Zmiana terminu „
„Potrzeba więcej czasu „
Mat - ja nie szydze i nie czerpie radosci nieszczescia z inwestorów posiadajacych akcje.Tu moze być róznie.Jest "ekipa" majaca akcje i moze wywindować kurs , aby pozbyc sie papierów. RK to kretacz i oszust , jego miejsce moze byc wszedzie - z wyjatkiem spólek akcyjnych , które sa notowane
Giero13 dzwoniłem jakiś czas temu i stad moje wnioski
Dużo naprawdę dużo można „wyciągnąć „ z takiej rozmowy
Nie muszę Ci chyba dodawać ze raczej in minus dla Nas akcjonariuszy
Niekoniecznie tak jak stock pisał ktoś te akcje ma i będzie chciał upchnąć z zyskiem także...ale czas potrzebny...taka prawda...ale ostrzegaliśmy...no nic ja też tu przeżyłem zawieszenie i udało się jeszcze z zyskiem sprzedać...
To zazdro. Ja wszedłem jak był covid. Reszte pewnie znasz. Jedyny pozytyw, to fakt ze są tutaj tacy jak stock i Ty którzy myślą i piszą racjonalnie a nie nagony z Mbf-u
Ps. A rozmowa tel to na dobry stand up się nadaje.
No nic .. lipiec sie skończy
Minie 20dni i ..?
4zl ?