Nie przedstawię się narazie. Ktoś widzę pisze ze kurs będzie po 10gr. Powiem tak dzisiaj zrobiłem delikatne zakupy. W poniedziałek znow zrobię delikatne i tak co dziennie aby zamknąć drogę kólkowicza. Kto wysiądzie juz nie wsiądzie. Pozdrawiam i proszę być spokojnym o kurs.
Jeszcze musi sporo skoczków wyskoczyć z wagonu! Trzeba przygotować kurs pod gpw. Jesli chcemy przejsć na rynek główny musimy pomóż spolce spelnic jedno z kryterii. Dla mnie wazne aby pozbyć sie balastu który nie ma sensu aby byl wagonie. Potrzebujemy tutaj inwestorow nie graczy ktorych satysfakjconuje zarobek na poziomie 400zl. Pozdrawiam ( nie bede juz informowal kiedy kupilem i ile poniewaz komus sie to tutaj nie podoba).
Wkońcu ktoś sie pojawil komu zalezy na spolce! Dziekuje ci poniewaz jestem tutaj od kilku lat i czulem sie osamtniony w tym aby tutaj coś zrobić! Nie patrz na to co tutaj piszą bo tak ja piszesz zarobek kilku groszy ich satysfakjconuje a zdania maja chwiejne jak wiatr na bałtyku! Rób swoje! Jeszcze raz dziekuje
Tutaj to wszystko się komuś nie podoba. Najbardziej to kogoś drażni jak kurs rośnie i zawsze próbuje ten (osobnik) temu przeciwdziałać i zrzuca coraz niżej nawet jak jest popyt na wyższym poziomie. Trochę akcji na to stracił ale co tam ja wolę jak jest kolor zielony i się nim nie będę przejmował. Może to być też tak jak mówili na jednym ze spotkań że chcą ukrócić działanie spekulantów i może to też
właśnie obserwujemy od dłuższego czasu.