• WAŻNE Autor: ~Nowy [194.28.190.*]
    Nie przedstawię się narazie. Ktoś widzę pisze ze kurs będzie po 10gr. Powiem tak dzisiaj zrobiłem delikatne zakupy. W poniedziałek znow zrobię delikatne i tak co dziennie aby zamknąć drogę kólkowicza. Kto wysiądzie juz nie wsiądzie. Pozdrawiam i proszę być spokojnym o kurs.
  • Re: WAŻNE Autor: ~Michał [188.147.68.*]
    Witaj na pokładzie przyjacielu. Trzymam za słowo!
  • Re: WAŻNE Autor: ~Powodzenia [5.173.41.*]
    Podwójny i każdy kumaty zrozumie
  • Re: WAŻNE Autor: ~Lidia [5.173.41.*]
    Takich nam trzeba ;)
  • Re: WAŻNE Autor: ~kris [31.94.37.*]
    W poniedziałek pakuję po 10 groszy
  • WAŻNE Autor: ~rg [31.0.71.*]
    Chyba oszczędności w rulony do wymiany w banku na 5 złotówki. Przestań głupoty wypisywać bo albo się ktoś podszywa albo masz rozdwojenie jaźni .
  • Re: WAŻNE Autor: ~Michał [188.147.76.*]
    Chyba w spozywczaku 200g pasztetowej kupisz!
  • Re: WAŻNE Autor: ~Prigożyn [85.114.52.*]
    Takich jak on się przedstawia to nie ma, bo jak by był to by jego nie było
  • Re: WAŻNE Autor: ~Quest [31.63.91.*]
    Za poł akcji...
  • Re: WAŻNE Autor: ~TP [176.113.207.*]
    Kto normalny pisze że chce kupić? Jak chcesz kupić to zrób to bez informowanie innych a kurs sam zrobi to co ma zrobić .
  • Re: WAŻNE Autor: ~Michał [188.147.64.*]
    Ja np chce kupić ale nie mam narazie hajsu. Nic chyba w tym złego :) po co takie tajemnice robić
  • Re: WAŻNE Autor: ~TP [176.113.207.*]
    Ty tak poważnie
  • WAŻNE Autor: ~rg [31.0.70.*]
    Na razie wszystko się zgadza i tego się trzymamy. Jestem tu i też obserwuje czy wszystko jest jak należy.
  • Re: WAŻNE Autor: ~Nowy [194.28.190.*]
    Jeszcze musi sporo skoczków wyskoczyć z wagonu! Trzeba przygotować kurs pod gpw. Jesli chcemy przejsć na rynek główny musimy pomóż spolce spelnic jedno z kryterii. Dla mnie wazne aby pozbyć sie balastu który nie ma sensu aby byl wagonie. Potrzebujemy tutaj inwestorow nie graczy ktorych satysfakjconuje zarobek na poziomie 400zl. Pozdrawiam ( nie bede juz informowal kiedy kupilem i ile poniewaz komus sie to tutaj nie podoba).
  • Re: WAŻNE Autor: ~Michał [188.147.76.*]
    Wkońcu ktoś sie pojawil komu zalezy na spolce! Dziekuje ci poniewaz jestem tutaj od kilku lat i czulem sie osamtniony w tym aby tutaj coś zrobić! Nie patrz na to co tutaj piszą bo tak ja piszesz zarobek kilku groszy ich satysfakjconuje a zdania maja chwiejne jak wiatr na bałtyku! Rób swoje! Jeszcze raz dziekuje
  • Re: WAŻNE Autor: ~Grzegorz [194.28.190.*]
    Dzień dobry dzisiaj również zakupilem maly pakiet. Skoro w gre mają weĵsć konopie to gra jest warta świeczki. Pozdrawiam
  • Re: WAŻNE Autor: ~TP [212.205.2.*]
    Na gpw ? Na chwilę obecną zbyt mała spółka ale co ja tam wiem
  • WAŻNE Autor: ~rg [31.0.81.*]
    Tutaj to wszystko się komuś nie podoba. Najbardziej to kogoś drażni jak kurs rośnie i zawsze próbuje ten (osobnik) temu przeciwdziałać i zrzuca coraz niżej nawet jak jest popyt na wyższym poziomie. Trochę akcji na to stracił ale co tam ja wolę jak jest kolor zielony i się nim nie będę przejmował. Może to być też tak jak mówili na jednym ze spotkań że chcą ukrócić działanie spekulantów i może to też
    właśnie obserwujemy od dłuższego czasu.
[x]
EXCELLENC 0,77% 0,26 2025-10-13 14:37:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.