• Halo czy to drukarnia? Autor: ~GoldDigger [89.64.101.*]
    Zadzwoniłem do Genomtek i pytam czy to drukarnia bo chciałem sobie trochę akcji wydrukować. Udawali głupków i niby nie wiedzieli o co chodzi więc mówię żeby zapytali prezesa bo przecież jest znanym drukarzem.
  • Re: Halo czy to drukarnia? Autor: ~Racjonalista [37.47.125.*]
    Posłuchaj wywiadu spekulancie. Nie przewidują już żadnych emisji do komercjalizacji.

https://m.youtube.com/watch?v=-Ifa0XJsDYs
  • Re: Halo czy to drukarnia? Autor: maskopatol [89.64.86.*]
    A co mówił prezes przed ostatnią emisją? :)
  • Re: Wasze wpisy są bardzo ważne. Autor: ~Mariusz [178.43.111.*]
    Bo świadczą o tym, że grubasów bolą tyłki od przekazywania sobie akcji i z ukrytego zabierających od razu kilkunastotysięczne pakiety. Zbyt dużo ludzi czeka niżej dlatego możecie takie akcje odwalać. A co się odwlecze to nie uciecze. Dokładnie to się dzieje na tej firmy. Zakładam, że nie koniecznie będzie chciało mi się stąd wychodzić na poziomie 50 złotych bo może poprzeczkę postawię na poziomie 80 złotych. Jednak wszystko zależy od komunikatów i tego czy dywidenda będzie obowiązywać tych co mają akcje nie od tygodnia a od kilku miesięcy przynajmniej.
  • Re: Wasze wpisy są bardzo ważne. Autor: ~GoldDigger [89.64.101.*]
    Oczywiście kolejnym naturalnym etapem w wydmuszkach po emisjach jest właśnie produkcja różnego rodzaju espi o niczym ale brzmiących bardzo mądrze i poważnie. Tajemniczy kontrahent z Vietnamu zarejestrowany w kurniku czy inwestor miliarder z egzotycznego kraju o którym nikt nigdy nie słyszał no i nic nie znaczące infa o jakiś tam fazach badań których nikt nie rozumie ale dla gawiedzi brzmi to mądrze. Wystarczy dla podbicia akcji i wysyłania się zarządu i nagle się okazuje że mamy 100% free float. To wszystko i dużo więcej dopiero przed nami.
  • Re: Wasze wpisy są bardzo ważne. Autor: ~Alicja [46.204.104.*]
    i na tę podbitke czekam Muszą zrobić by Leonarto i reszta zarobiła, a popytu brak i nie ma powtórki z SDS czy Bioceltix. Nie wróciło na 16 po emisji. Miron zaczyna się martwić i Leonarto też, stąd każą mu tanie wywiady produkować
  • Re: Wasze wpisy są bardzo ważne. Autor: ~Maniek [77.65.85.*]
    I bardzo dobrze ze nie rosnie, by wykosic takich pseudo spekulantow ktorzy czekaja na podbitki . Beda konkretne informacji bedzie rosnac nie bedzie jak jest . te alicje i inne twory to typowe zera sa . Szukacie latwych pininedziey to zajmijcie ssie kopaniem rowow.
  • Re: Wasze wpisy są bardzo ważne. Autor: ~jenoFakty [188.127.29.*]
    Alicja akurat nieco pokazuje postawpewnej grupy inwestorów. I to jest korzystne.
  • Re: Wasze wpisy są bardzo ważne. Autor: ~Alicja [46.204.108.*]
    Ja pokazuję jak myśli Leonarto. Dlatego połowę sprzedam po 16zl by mieć ok 80 proc zarobku a połowę zostawię dla zabawy by zobaczyć gdzie ten Leonarto zawiezie inwestorów. Czy na 80zl, czy znów na 8zl. Ale z inwestowaniem to nie ma nic wspólnego. Spółka omijana szerokim łukiem a ponoć komercjalizacja bliżej niż SDS, Bioceltix. Przypadek ? Brak wzrostów po emisji to nic innego jak brak wiary w spółkę, teraz Leonarto się namęczy by spowodować wzrosty, oj namęczy.
  • Re: Wasze wpisy są bardzo ważne. Autor: ~jenoFakty [188.127.29.*]
    Niestety ale była wypowiedź prezesa, że zero emisji i chwilę potem, nawet chyba poniżej miesiąca, info o emisji bo tak sobie życzy doradca.... wiarygodnisc niska, jeszcze nie ujemną, ale to ciężko będzie o wzrosty. Ale jak będą to ostre
  • Re: Halo czy to drukarnia? Autor: ~Q123 [188.146.125.*]
    Dnia 2023-07-21 o godz. 16:55 ~GoldDigger napisał(a):
    > Zadzwoniłem do Genomtek i pytam czy to drukarnia bo chciałem sobie trochę akcji wydrukować. Udawali głupków i niby nie wiedzieli o co chodzi więc mówię żeby zapytali prezesa bo przecież jest znanym drukarzem.

Jednak drukarnia.
  • Re: Halo czy to drukarnia? Autor: ~Alicja [46.204.108.*]
    Mój wpis z 24 lipca gdzie piszę że sprzedam połowę. Dowód na to że maskopatol jest kłamliwym trolem pisząc, że wyjdę z akcji w całości
  • Re: Halo czy to drukarnia? Autor: maskopatol [5.173.18.*]
    Ja trolem:)
    Każdy wie co robisz na tym forum. Na szczęście większość ciebie olewa, bo za dużo tu niestworzonych historii wypisywałaś.
[x]
GENOMTEC -0,79% 6,31 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.