Czy spółka Septarian mogła by odpowiedzieć akcjonariuszom na pytania ....??
Dla mnie to jest skandal zamieniono akcjonariuszom akcję Simulam na Septarian.. a ta spółka nie odpowiada na pytania w formie mailowej ani brak jakichkolwiek nagranych wiadomości
Czy ta spółka wejdzie na NewConnect jeśli tak to kiedy....
Ps
...dawno Pan mówił ,że mieli nagrać...a minęło parę miesięcy...
Czy HF2 jest lub będzie testowany przez Playway Testing Center?
Jeśli nie, czy prezes nie sądzi, ze najważniejsza gra dla grupy mimo ewentualnego sprzeciwy FD powinna obligatoryjnie przejść testy w PTC?
Czy HF2 nadal planowany na ten rok?
Jak Pan uważa: premiera HF Remastered powinna być ile miesięcy po wydaniu HF2, by oba tytuły sobie wzajemnie "nie przeszkadzały" w sprzedaży?
Te, pytający! To zamień sobie z powrotem Septariana na Simulama, po co tu płakać na forum Bankiera:) Wracaj sobie do Simulama, niedługo będzie mieć premierę Jungle House, bedzie hit na hity :)
Ja mam następujące pytania: 1. Może sprzedaż w Chinach poprzez WeGame i Steam China już ruszyła? A jak nie to kiedy będzie start? 2.Trans Siberian Railway Simulator- jak duża to będzie gra? (Na ile godzin gry). Na jakim etapie jest produkcja i jaki jest udział PLW w grze? 3. Można poprosić ponownie Woodland Games żeby umieścili materiał wideo na temat Taxi Simulator i Autopsy Simulator. 4. Można poprosić ponownie Game Hunters żeby umieścili wideo na temat planów spółki i gier które robią. Już po premierze Gunsmith to może będzie czas na to. 5. Można prosić żeby zrobić update zakładki Plan wydawniczy na stronie PLW (w produkcji jest ponad 200 gier a w Planie tylko 74) https://playway.com/pl/premiery 6. Można poprosić Rock Game o nowe aktualności? Spółka robi sporo gier i przydałyby się informacje co się dzieje z tymi produkcjami. 7. Czy nie warto podnieść cen kluczowych gier i nie zastosować wyższych cen dla nowych produkcji? Koszty zapewne cały czas rosną, kurs USDPLN spada, czas produkcji gier się wydłuża. A 5-10% podwyżki powinno być do zaakceptowania przez graczy. 8. Czy wartościowo sprzedaż gier na konsole w ramach PLW i głównych spółek PLW zauważalnie rośnie r/r? Jakie istotne gry obecnie są w produkcji na konsole?
1. Dlaczego dywidenda w tym roku 2m. pozniej ? 2. Jak Pan skomentuje sytuacje w spolce cfg, plw ma prawie 50% udzialow, premiery wiecznie przekladane, obietnice niespelnione itp?
Dlaczego nie było spodziewanego sukcesu przy Gunsmith Simulator? Oceny dobre, ale co zawiodło? Czy nie był to brak działań marketingowych? Co zrobiło PLW w tym zakresie? Mnie bardzo mocno zaskoczyło to, że gra startuje 19 lipca bodajże o 14, a na DC PLW informacja o grze jest dopiero 21 lipca o 16!!! Co ciekawe info o Unholy potrafi być na czas. Nie rozumiem i ciekaw jestem czy inne działania marketingowe też zostały tak sprane.