• Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~Joalala [31.61.251.*]
    Że bankrut emisja po 10 groszy prezes miał iść siedzieć itp siedzieli pilnowali pluli na spółkę ile wlezie ostatecznie mamy kurs ponad 7zl po 2 latach od tych wpisów ile zarobili cierpliwi ?? Mój pakiet kupiony po 90 sprzedany był po 4-6zl tutaj nie jestem pazerna wystarczy mi po 70 groszy pozdrawiam kukatych i Elite troli spadkowych za jakiś czas zniknięcie a kurs czy spekulacyjnie czy nie i tak wybije o 200-400 %
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~543210 [37.47.103.*]
    Pobożne życzenia, a tu są NewConnect Mirbudy :
    https://www.gpw.pl/zawieszenia-i-wykluczenia
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~h-l [31.60.27.*]
    Co ty porównujesz to z Mirbudem dziwne,że to jeszcze dyszy tego nikt nie rusza każdy chce się pozbyć tego.
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~Zdzicho [83.8.19.*]
    Jestem za te 0,7 zł ale tak dla jasności 200 czy 400 czy nawet 1000% nie da 0,7 zł licząc od obecnego kursu.
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~Jola [83.9.120.*]
    Na 4 mass też tak gadali wszystko było źle zarząd też puscil w rynek akcji i jakoś podniosło się z 20 groszy na 3zl bez spekulacji
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~Ciekawy [5.173.23.*]
    Co ty wypisujesz za nieprawdę jak leciało z 20 gr to poleciało na 4,24 i podczas tego rajdu prezes wywalił większość akcji które miał po 10 gr i zarobił kilkadziesiąt milionów złotych. Po tym zrobili scalenie i za ta zarobiona kasę kupili akcje z emisji i dalej był właścicielem większościowym. Pamietam bo udało mi sie trochę wtedy zarobić i ale wyskoczyłem za wcześnie na szczęście wtedy na laurena jak śmigał po 22 gr i wyskoczyłem po 87 jak leciał na 99 gr. Tutaj zapowiada sie podobna akcja tyle ze rajd na kursie mamy już za sobą. Tutaj oprócz scalenia i emisji nic innego nie ma sensu.
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~Jolancia [83.9.120.*]
    Zobacz Hertz global brane po 1 dolarze oddane po 14 w pół roku ehehe nie wiem na który epizod się załapałem na 4 mass u mnie 318% w kilka dni dobiło do 4.24 potem zjazd i jeszcze raz podeszło pod 4.2 z 55 tys akcji robiło to spore wrażenie Lauren w tym samym momencie płacił równie dobrze bramy po 38 oddany gdzieś po 70 tutaj zacznie się gra jak padnie jakieś dobre info i kiedy to zdejmą z fixa celowa robota te fixy...
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~Zdzicho [37.30.116.*]
    Nawet jak przyjmiemy przlicznik z 4mass czyli x 20 to przy obecnym kursie 0,0272 x 20 nadal brakuje do 0,7 zł. Apis przy szczytowym wzroście z ok 0,05 zł czy trochę niżej poleciał na 0,38. Owszem życzę tobie, sobie i wszystkim co maja akcją aby dobiło do tych 0,7 a nawet poprzednie 0,38 będzie fantastycznym kolejnym zarobkiem.
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~543210 [37.47.69.*]
    Hahaha – wystarczy zaglądać na notowania NewConnect kliknąć wartość kursu i co wychodzi ? Apis jest na drugim miejscu jeżeli chodzi o wartość kursu , na pierwszym jest inny „Mirbud” o nazwie Vision z kursem 0,022 na którym to tez jacyś dobrodzieje piszą o milionach do zarobienia, zresztą podobnie jak na Apisie. Jeszcze z miesiąc i Apis będzie na zasłużonym pierwszym miejscu na NC, może Henio zrobi jakąś uroczystość z tej okazji w Biłgoraju?
     i oby to nie była stypa.
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~Jolasia [83.9.122.*]
    Tam jest 400 mln akcji a tu 195 kapitalizacja zobacz jaka jesteśmy w dołku przy tej cenie dusi się i wiele osób zbiera to oznacza że trend się zmieni jako jedyna firma nie urosła a doliczając inflację powinno się ruszyć nie na 38-50 groszy a powyżej zarząd celowo odkupi taniej akcje i zrobi podbitke prędzej czy później
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Analogii można znaleźć mnóstwo ale każda spółka jest inna. Inna jest też droga do sukcesu APISu, bo takich numerów to jeszcze nie było: duszenie kursu, fixy w 2 kwartałach, sprzedaż akcji przez większościowego, zero komunikatów, kolejne fixy w 2 kwartałach i cały czas duszenie kursu. Co jeszcze wymyślą chłopaki i dziewczyny by odebrać akcje?
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~Jolancia [83.9.122.*]
    Czas podnosić to co rzucają śliskie rączki i czekać na lepsze czasy :)
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Żeby wyjść na swoje spółdzielnia musi mocno podbić kurs by wrócić na ciągłe. Teraz mamy niecałe 3 gr, a średnia z ostatnich 3 m-cy musi być min. 5 gr, więc by dobić do tej średniej muszą pójść co najmniej do 7 - 8 gr. Jeżeli chcą to zrobić do końca Q3 to zostało im 2,5 m-ca.

Żeby trzymać kurs, muszą ponosić straty próbując przy okazji odkupić niżej, gdy niecierpliwy wyrzuci swój pakiet. Jest to super okazja do uśrednienia lub po prostu dobrania akcji, które leżą na ziemi i to z "głodowym" kursem.

Zakładając, że spółdzielnia będzie chciała zarobić, to musi "popracować" nad kursem, a Ci co wytrzymają wystarczająco długo powinni zarobić furmankę złotych monet - o ile będą mieć wystarczającą ilość papieru.
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~Hillela [5.173.27.*]
    Chinole kręcą. Się przy silnikach 3d
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.177.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~FikiMiki [37.47.74.*]
    Zulusowany co wy pijecie z Hilarym ze takie odloty macie, ukraiński spiryt degustujecie ?
    Nie pomyliły ci się spółki na których naganiasz? Tu jest Apis na NC na 2fiksach z najniższym kursem na całym NC, na notowania.pb reklamują Apisa ze ma 100% free float .
    Jaka spółdzielnia, jakie trzymanie kursu, niecierpliwi to już dawno oddali, a ci co mają akcję mają za duzy minus żeby się im opłacało oddawać, uśrednianie na spółce która może być w każdej chwili zawieszona to nawet nie hazard tylko czysta głupota, wielu odeszło i przykleiło firmie blankiet czarna lista. Nowi spekulanci żeby tu ruszyli musiały by być obroty, dobre infa i ciągłe notowania, przez potencjalnego gracza taka firma jest postrzegana jako potencjalny trup tuz przed zawieszeniem ! Firm do spekulacji na gpw nie brakuje
    Gdyby w firmie było dobrze to insajderzy by tu już dawno łykali pakietami, a tu co miesiąc kurs pikuje w dół, główny akcjonariusz się wyprzedał , załóżmy ze potrzebował kasy a to było ponad pół roku temu, pytanie czy APIS za ten czas coś zarobił a Henio ma kasę i potrzebuje odkupienia akcji a nic się na razie na to nie zanosi, pozostaje ino czekać, zobaczymy co wyskrobią w raporcie w sierpniu.
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~Jola [83.9.122.*]
    Dziękuję za odpowiedź cieprliwosc poplaci przyjdzie i taki czas :)
  • Re: Zerknijcie co pisali ja mirbud jak był po 70 groszy Autor: ~john [5.173.65.*]
    Dnia 2023-07-20 o godz. 11:12 ~Joalala napisał(a):
    > Że bankrut emisja po 10 groszy prezes miał iść siedzieć itp siedzieli pilnowali pluli na spółkę ile wlezie ostatecznie mamy kurs ponad 7zl po 2 latach od tych wpisów ile zarobili cierpliwi ?? Mój pakiet kupiony po 90 sprzedany był po 4-6zl tutaj nie jestem pazerna wystarczy mi po 70 groszy pozdrawiam kukatych i Elite troli spadkowych za jakiś czas zniknięcie a kurs czy spekulacyjnie czy nie i tak wybije o 200-400 %

Tylko ,ze Mirbut to preznie dzialajaca firma z duzym portfelem zamowien i prezesem co ma mozg a nie kisiel jak ten stary cap bilgorajski co jednym kopytem jest w kryminale lub na lonie abrachama.Tu capisko i jego klika tylko mysli jak jak wykiwac inwestorow i wyludzic nastepna dotacje.Tu moze byc grubo ale nie z tym capem co sie zowie prezes.Jak sie ma ponad 70 lat to jest sie prezesem honorowym ,ale stary cap mysli ,ze do setki pociagnie i do grobu weznie majatek. Ciepla klucha bez ambicji i honoru.
[x]
APIS 2,27% 0,02 2025-09-19 11:24:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.