• Do wszystkich normalnych Autor: ~UcheJ [95.160.157.*]
    Po kilku rozmowach telefonicznych pismo poszło do prokuratury a nie do KNF.
    Nigdy tego nie robię, bo nigdy czegoś takie nie zrobiłem w życiu ale związku z koneksjami pojego ojca z Ziobrą mam nadzieje że reakcja będzie szybka i sprawna.

Godzinny przed premiera gry na wyścigi gra jest obrzucana błotem, jeszcze nie wyszła a jest niezły rozgardiasz tutaj. Przykro się na to patrzy serio. stańcie z boku i popatrzcie na to.

Mam nadzieje że sprawa zostanie rozpatrzona i zaanalizowana profesionalnie.

• Re: Do wszystkich normalnych Autor: ~hfvkujfuy [87.249.133.*]
    Dnia 2023-07-20 o godz. 11:03 ~UcheJ napisał(a):
    > Po kilku rozmowach telefonicznych pismo poszło do prokuratury a nie do KNF.
    > Nigdy tego nie robię, bo nigdy czegoś takie nie zrobiłem w życiu ale związku z koneksjami pojego ojca z Ziobrą mam nadzieje że reakcja będzie szybka i sprawna.
    >
    > Godzinny przed premiera gry na wyścigi gra jest obrzucana błotem, jeszcze nie wyszła a jest niezły rozgardiasz tutaj. Przykro się na to patrzy serio. stańcie z boku i popatrzcie na to.
    >
    > Mam nadzieje że sprawa zostanie rozpatrzona i zaanalizowana profesionalnie.
    >

Tym postem udowodniłeś że nie jesteś normalny. Póki nie było internetu tylko rodzina wiedziała że jesteś de..em
  • Re: Do wszystkich normalnych Autor: ~UcheJ [95.160.157.*]
    Na szczeście mam to gdzieś co myślisz Ty i Tobie podobni.
    Jestem tutaj od roku i widzę co grzmot i gość i inni tutaj wyprawiają. NISZCZĄ wizerunek firmy to nie jest normalne kiedy jesteś inwestorem danej spółki. Modne stało się kupowanie po złej kampani PR na forach trzeba to zmienić, zaraz akcje pójda do góry ale wielu ludzi straciło właśnie kasę przez to że się wystraszyli to jest manipulacja kursem i Ty jesteś nie normalny a nie ja.
  • Re: Do wszystkich normalnych Autor: ~Gość [37.47.81.*]
    Tak jeszcze podpowiem, że jeśli jakimś cudem prokuratura się nie zainteresuje to zawsze możesz mnie prywatnie pozwać XD
  • Re: Do wszystkich normalnych Autor: ~Ron [79.184.243.*]
    Dnia 2023-07-20 o godz. 11:13 ~UcheJ napisał(a):
    > Na szczeście mam to gdzieś co myślisz Ty i Tobie podobni.
    > Jestem tutaj od roku i widzę co grzmot i gość i inni tutaj wyprawiają. NISZCZĄ wizerunek firmy to nie jest normalne kiedy jesteś inwestorem danej spółki. Modne stało się kupowanie po złej kampani PR na forach trzeba to zmienić, zaraz akcje pójda do góry ale wielu ludzi straciło właśnie kasę przez to że się wystraszyli to jest manipulacja kursem i Ty jesteś nie normalny a nie ja.

Czy może jakiś prawnik się wypowiedzieć czy powyższy wpis wypełnia znamiona manipulacji? Warto zgłosić do KNF?

• Re: Do wszystkich normalnych Autor: ~Ron [79.184.243.*]
    ??
  • Re: Do wszystkich normalnych Autor: ~wb [185.246.208.*]
    Prawa popytu i podaży nie zmieni ani prokuratura ani KNF. Pytanie zasadnicze: kto normalny oddaje akcje po tych cenach dzisiaj???? Odpowiedz sobie, bo ja to rozumiem.
  • Re: Do wszystkich normalnych Autor: ~Bob [37.47.119.*]
    A to się wypowiem ponieważ robi się ciekawie. Ja na tym forum widziałem jedyne podejrzane wpisy sugerujące pewny zysk i niebotyczne wartości akcji spółki od osób zapewne nie będących licencjonowanymi doradcami inwestycyjnymi a takich gwarancji nie wolno udzielać nawet im. Toteż zakładam że zgłoszenie sprawy do prokuratury jeśli faktycznie zaszło i zostanie podjęte może przybrać całkiem odmienny obrót sprawy od sugerowanego. Prokuratura nie jest związana zakresem zgłoszenia. Na powoływanie się na wpływy i koneksje w określonych okolicznościach jest osobny paragraf co powinien przedmówca wiedzieć. Co więcej jeżeli dla kogoś oferty sprzedaży aktualnie dostępne w systemie są atrakcyjne to proszę skupować. Kurs to sprawa jak zawsze jedynie historyczna. Gra może nie wyszła ale mamy za sobą bardzo niską ocenę portalu branżowego na którą wielu inwestorów zareagowało ograniczając zaangażowanie w spółce stad aktualna przewaga podaży. Nie widzę powodów by chwalić spółkę zarząd wydawcę za taki obrót sprawy.
  • Re: Do wszystkich normalnych Autor: ~Gość [149.156.189.*]
    A to jeśli już o tym mowa to przypomnę pewien wątek z udziałem Ucheja gdzie pisał: "Do końca czerwca 10 zł potem 20 się zamknie."

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=13404023&strona=1
  • Re: Do wszystkich normalnych Autor: muaddibb [89.228.44.*]
    Uchej. Jak to czytasz to radzę usunąć swoje imię i nazwisko. Nie chcesz mieć problemów. Zanim się ktokolwiek połapie. Powinieneś wiedzieć gdzie ;)
  • Re: Do wszystkich normalnych Autor: ~Gsgs [185.186.153.*]
    Hehe dokładnie naganianie na wzrosty jest super
  • Re: Do wszystkich normalnych Autor: ~Ttt [185.186.153.*]
    A co jeśli skończy jak moonlit??
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.186.153.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Do wszystkich normalnych Autor: ~Xx [185.186.153.*]
    Rumunię niech prezio idzie na szczaw razem z tymi swoimi dzialaniami
[x]
DUALITY 17,12% 1,30 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?