Jak grzmot i gość odebrali wam akcje? Jak ujadają codziennie jak was obrażają. Zobaczcie ile dostaje minusow przy każdej wiadomości. Zrobili wszystko żeby wam spółkę zepsuć. To się nadaje do KNF, psucie wizerunku firmy.
Dawaj. Zgłaszaj do knf. Ciekawe jaką mi wlepią karę za pisanie, że nie umieją robić promocji gry. Co wiecej nawet kiedyś nazwałem ich partaczami. Jak kiedyś przestanę tu pisać to znaczy, że mnie zamknęli
Skoro gra jest taka coolaśna to chyba powinny spływać nasze opinie po was ale chyba całkiem serio dzieci z bullerbyn tam wzięły się za układanie klocków
Uwierz mi zjem śniadanie i napiszę. Zebrałem już dość materiałów, widzę że dziś doszły nowe manipulacje, nie ma to nic wspólnego z promocją gry. Wydawca zajmuje się promocją nie spółka a Ty czepiasz się spółki odnośnie promocji jest to manipulacja. Po drugie obrażanie zarządu małe dzieci, gra nie wyszła a już są nie kompetentni i dziesiątki innych waszych wypocin mówi jedno. Samo to jaka jest nagonka na osoby mówiące "normalne" rzeczy jest nieprawdopodobna. Myśl że tego nie zrobię ale na szczęście mam prawnika w domu, poza tym mam już pismo przygotowane dołożę dzisiejsze wasze "skargi" że spółka w ogóle śmie istnieć .Tutaj już nie chodzi o żadne akcje które się ma tutaj tylko o ochronę firmy. To Polskie studio które poświęciło 5 lat na produkcję gry, postanowiłem to po oglądnięciu podcastu u Kaftana. Mam dość takich śmieci jak Wy trzeba bronić firmy bo KNF nic nie robi sam z siebie. Nasza giełda jest pełna takich ludzi jak Wy. Ocenia profesjonalnie mam nadzieję wasze zachowanie. Zacytuję MJ23 wzialem to personalnie że trzeba cos z tym zrobić.
Piszesz sam do siebie i sam sobie tłumacz dla czego to robisz bo to wszystko oceni KNF nie ja ani żaden inwestor tylko KNF więc pisz na co masz ochote. Możesz dostać od swoich pomagierow laiki nic Ci to nie da. Ja tylko żałuję że tak późno to robię, ale napewno nie będę ani jednego dnia dłużej czekał po dzisiejszych waszych wpisach. Dzisiaj takie szambo wybiło dzieki Tobie że az nie mogę się nadziwić po czytaniu tego co robisz.
A co robie ? Gry nie wydawałem bo skandalem było by według mnie wydać ja w takich okolicznościach czyli zejść z progu 5% tuż przed premiera ? Rozumiem ze niektórzy maja problem z pewnymi faktami