Uwierz mi zjem śniadanie i napiszę. Zebrałem już dość materiałów, widzę że dziś doszły nowe manipulacje, nie ma to nic wspólnego z promocją gry. Wydawca zajmuje się promocją nie spółka a Ty czepiasz się spółki odnośnie promocji jest to manipulacja. Po drugie obrażanie zarządu małe dzieci, gra nie wyszła a już są nie kompetentni i dziesiątki innych waszych wypocin mówi jedno. Samo to jaka jest nagonka na osoby mówiące "normalne" rzeczy jest nieprawdopodobna. Myśl że tego nie zrobię ale na szczęście mam prawnika w domu, poza tym mam już pismo przygotowane dołożę dzisiejsze wasze "skargi" że spółka w ogóle śmie istnieć .Tutaj już nie chodzi o żadne akcje które się ma tutaj tylko o ochronę firmy. To Polskie studio które poświęciło 5 lat na produkcję gry, postanowiłem to po oglądnięciu podcastu u Kaftana. Mam dość takich śmieci jak Wy trzeba bronić firmy bo KNF nic nie robi sam z siebie. Nasza giełda jest pełna takich ludzi jak Wy. Ocenia profesjonalnie mam nadzieję wasze zachowanie. Zacytuję MJ23 wzialem to personalnie że trzeba cos z tym zrobić.