• 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~trzepaczleszczy [87.207.114.*]
    Trochę to dziwne, że chyba najwiekszy baton wisi, a nikt nie panikuje. Popyt mały , ale jest, praktycznie sypania nie ma.
    Kiedys wystarczyło postraxzyc 20 kilo i kurs leciał.
    Ja jakos jestem spokojny, wiem ze ten baton zostanie rozebrany.....A potem Cyganie bedą sobie pluli w twarz ...wisiało 166 tys moglismy w koncu kupic......
    Ostatnia szansa na wejscie w milton bez zawyzania ceny!!!
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~tony [89.79.91.*]
    Wystraszył sie... ale ten koles, który to w ostatniej minucie wrzucił tego blokera ,że mu pociąg odjedzie a juz nie zdaży dobrać po tej cenie.Sam tak robiłem kilka razy.. Pytanie czy rynek mu na to pozwoli . Jesli potwierdzi sie ,że spzredaja juz pierwsze egzemplarze to takie straszaki będa rzobierane na pniu.
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~yodyod [77.253.228.*]
    Jeśli zobacza pod koniec lipca te same liczby, które ja zobaczyłem pod koniec czerwca, to naprawdę cygan nie zdąży skrzyknąć rodzinki by kupowali, bo inni będą szybsi. Ja po WZA zwiększyłem spokojnie swój pakiet o 20%. Codziennie małymi kęsami
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~gg [77.222.246.*]
    To pochwał się, jakie liczby zobaczyłeś :)
    Wysilek kosztuje, zdecydowałem, że nie będzie z mojej strony żadnych relacji z WZA dla gawiedzi. Każdy miał możliwość być na WZA, to proste fundamentalne prawo akcjonariusza, jak ktoś nie chodzi na wybory jako obywatel, jak ktoś nie jeździ na wza jako akcjonariusz, niestety jest tylko obserwatorem i żyje w matrix. Potem zostaja mu wpisy profesora i rodziny cygańskiej. Wszyscy mają szansę wziąć jeszcze coś dla siebie z tych 166 k po 0.82. ci od nieudanej wg nich akcji z AI jak zrozumieją jak się będzie pozycjonować spółka i na czym chce zarabiać, będą odkupowac pod AI właśnie. Takie życie. Ja na WZA miałem 400 km w jedną stronę... Ale było warto
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~Krzysiek [46.204.108.*]
    A ile masz akcji?
    Na pewno więcej niż 0, skoro byłem na wza. Jeślis taki ciekawski. Możesz sprawdzić ... Każdy akcjonariusz mający 1 akcje spółki może poprosić o wykaz pozostałych akcjonariuszy. Wtedy dostajesz info o ich stanie posiadania nawet z adresem zameldowania... Nie korzystałeś nigdy z tej opcji? Prawa obywatelskie, prawa akcjonariuszy, ludzie to podstawa żeby z nich korzystać. Żyjecie w Europie, nie dajcie sobie wmówić że w PRL
    Prezes ZURAD, p. Piotr Panasiuk, podkreśla, że innowacyjne rozwiązania konstrukcyjne i inżynierskie zastosowane w tym projekcie zostały już użyte w projektowaniu modułowych systemów kontenerowych w różnych obszarach bezpieczeństwa. Te rozwiązania sprawdziły się podczas pandemii COVID-19, a także w trwającym konflikcie... Słowa kluczowe systemy kontenerowe... Co w ogóle nie jest obecnie przez Was dyskutowane a nawet wyobrażane. Ale najważniejsze, Skinsens to podstawa, reszta może być paliwem by wejść na zupełnie inna orbitę. Może nawet spin off będzie potrzebny
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~Rob [31.60.226.*]
    A od kiedy to na WZA podawane są jakiekolwiek informacje poufne, chociażby odnośnie jakichkolwiek liczb, które znajdą się w raporcie?
    Na każdym WZA jest przewidziana część dla funkcjonariuszy, pytań odpowiedzi, w której ci mogą się dowiedzieć o tym, co w trawie piszczy. Spółka jest zobligowana do publikacji w formie espi tylko i wyłącznie informacji udzielonych konkretnemu inwestorowi w firmie odpowiedzi na maila czy innej, poza WZA - jak poprosisz to znajdę CI kilka takich espi. Na WZA jesteś jak na obiadzie u rodziny. Drobni inwestorzy tego nie rozumieją... Szkoda. Za rok bedziesz mieć szansę . Tak samo funkcjonują webinary, po jednym np na synekyik zrobił się hype i nagle z 30kilka zrobiło się 70kilka. Wystarczy uczestniczyć w życiu spółek, których się jest akcjonariuszem i nadstawiać ucha tam gdzie mówią i widzieć to, co dla innych jest tylko tabula rasa
    Ja nie widziałem liczb z raportu kwartalnego, żeby była jasność !!!!, zresztą co tam miałem zobaczyć, minus, większy mniejszy? Raport kwartalny przed końcem kwartału? Ludzie opamiętajcie się - ja wiem po WZA, że po drugiej stronie są ludzie, którzy mają wizję, którzy wiedzą jak się wkomponować w system i jak na nim zarabiać i że mają pewne konkretne założenia jak to zrobić i jaki to ma przynieść efekt, a że sam jestem alergikiem mam nadzieję, że w końcu bede mógł skorzystać z rozwiązań spolki
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~Habmar [5.173.168.*]
    Chyba to satysfakcja ze inwestuje sie w spółkę ktora może przyniesc zysk i sobie samemu pomoc i także innym .
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~yodyod [46.77.188.*]
    Ja inwestuje tylko w takie podmioty, których rozwiązania mogą polepszyć życie wielu
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~auuuuuua [31.0.88.*]
    Julki tak pilnuja?
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~Rex [46.134.41.*]
    Czyli rozumiem ,że system kontenerowy chcą wykorzystać do testowania alergików .Kontenery staną pod szpitalami tak jak stanęły z covidem ..To by mogło faktycznie sprawić ,że ludzie będą licznie się sprawdzać bo będzie to łatwo dostępne i proste. A jak będą mieli bazę chorych to ich wartość mocno urośnie w oczach big farmy.
    Wszystko w swoim czasie. Lej sprzedażowy jest szerszy niż się nam wszystkim wydawało
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~dd [77.222.246.*]
    Niestety, ale źle to zrozumiałeś. Z artykułu jasno wynika, że innowacyjne rozwiązania konstrukcyjne posłużyły do zbudowania bazy laboratoryjno-produkcyjnej. Nikt nie będzie stawiał kontenerów przy szpitalach, ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~tony [89.79.91.*]
    W staryym już artykule z targów Medica, wspominają o formule kontenerowych diag -roomów ALLERGOSCOPE a więc wcale to ,że w kontenerach rozmieszczonych przy szpitalch będa testowali alergię itp wcale bym nie wykluczał. https://miltonessex.eu/milton-essex-sa-wsrod-swiatowych-producentow-sprzetu-medycznego-na-medica-compamed/
    "Tutaj naprzeciw ich potrzebom wychodzi nasz system SkinSens™ zwłaszcza w wariancie rozwijanym wspólnie z ZURAD w formule kontenerowego diag-room’u ALLERGOSCOPE™, za pomocą którego możliwe jest prowadzenie szeroko zakrojonych programów nakierowanych na profilowanie alergii wziewnych zwłaszcza w populacji dzieci, które są szczególnie narażone na rozwój astmy na tle alergicznym. Kraje rozwijające się są już teraz identyfikowane przez nas, jako bardzo prospektywny odbiorca zautomatyzowanych systemów diagnostycznych."
    Rob, chcieć to móc, wystarczy tylko chcieć. W tamtym roku też byłem na WZA jednej spółki z Wrocławia, mój confidence wzrósł tak bardzo po tym wydarzeniu, że podjąłem jedyna słuszna decyzję i na przełomie 2022-2023 cashowwlemm220-270 % stopy zwrotu. Ja podchodzę do moich oszczędności i inwestycji z szacunkiem, do siebie też... Warto być aktywnym
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~ACRO [194.28.248.*]
    a ta spólka to XTPL...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [68.235.32.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~Kubek [188.206.79.*]
    Bdb wróży..
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~Rex [37.47.169.*]
    Z batona zostało jeszcze 100 kilo czyli wystarczy 80 tys żeby go rozebrać . Swoją drogą ciekawe kto nazbierał najpierw tyle kwitów ,żeby je przed samą komercjalizacja oddać ze strata...Może na wakacje potrzebuje kasy?
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~gg [77.222.246.*]
    Czy ty człowieku w ogóle wiesz o czym piszesz? W międzyczasie ktoś wystawił kolejne zlecenie na 100k
  • Re: 166 kilo a leszcze nie panikują Autor: ~aucc [89.231.188.*]
    Blokada założona i zaraz przylecą ze nie kontrolują nie kontrolują
[x]
MILTON -4,24% 1,13 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.