• Gorka Autor: ~Sas [185.235.206.*]
    Czy Górka ponad 40 jest tylko pod dywidendy czy też może idziemy w kierunku 45. Proszę o sensowne opinie
  • Gorka Autor: ~As [89.78.57.*]
    Inflacja spada i stopy procentowe wkrótce zetną. Stąd GPW jako stabilna dywidendowa spółka wraca do łask inwestorów. Czas pokaże.
  • Re: Gorka Autor: ~maciek [5.173.41.*]
    na gpw jest hossa, więc spółka gpw nieźle zarobi
  • Gorka Autor: ~As [37.248.162.*]
    Coś widać kurs coraz niżej.
    Do ilu to teraz zejdzie?
  • Re: Gorka Autor: ~LESZCZ [77.112.182.*]
    Tego nie wiedzą najstarsi górale :)))))))). Ja prognozuje marazm do następnej dywidendy . Mamy inflacje ponad 11% i oprocentowanie w bankach jest przynajmniej 7% . Fundusze muszą obracać kasą i nie zamrożą jej na rok z niepewną dywidendą nie mówiąc już o jej wysokości . Ja cierpliwie czekam
  • Re: Gorka Autor: lukaszslask [46.204.13.*]
    gpw zacznie naturalnie rosnac,jak stopy zaczna spadac,bo lokaty wroca na 2-3% i wtedy dyw z GPW bedzie znowu atrakcyjna...
    plus jest szansa,ze GPW skorzysta na aktualnej hossie i jednak troche urosnie.....
  • Re: Gorka Autor: ~LESZCZ [31.2.80.*]
    Powrót na 2%-3% to pewnie melodia przełomu 2024/2025 roku. Pazdziernik -listopad mogą być miesiącami okazji kupna po atrakcyjnej cenie . Ucieczka przed podatkiem i zmiana instrumentów inwestycyjnych może spowodować tąpnięcia na GPW SA
  • Re: Gorka Autor: ~XXL [85.14.85.*]
    Ile Ty lat koles koles ''siedzisz'' na gieldzie , bo twoje wpisy sa naiwnie zyczeniowe ,infantylne, czasami wrecz glupie , do lopaty koles do lopaty a nie gielde !!
  • Re: Gorka Autor: ~XXL [85.14.85.*]
    Czekaj koles ,czekaj tatka latka , a do tego czasu, zeby ci sie nie nudzilo, pieniadz nie lezal w szafie , zaloz sobie polroczna , co tam od razy caloroczna lokate ha, ha, ha !!!!
  • Re: Gorka Autor: ~dex [5.173.41.*]
    10 sierpnia wyniki które będą bardzo dobre. Bo obrót akcjami zwiększył się o 40 procent w stosunku do zeszłego roku i kurs przekroczy znowu 40 zł
  • Re: Gorka Autor: ~123 [213.134.169.*]
    tylko w czerwcu był taki wzrost obrotów. w maju i kwietniu był spadek obrotów rok do roku.

w pierwszych dniach sierpnia powinny być podane obroty za lipiec.
  • XXL Autor: ~LESZCZ [89.76.1.*]
    Zwieracze tobie puszczają :)))))))))) Zdążyłem przez lata do takich mądrali się przyzwyczaić . Nic merytorycznego tylko ble ble ble . Wisisz tutaj na haku i czekasz aż urośnie żeby sprzedać . Ja ma dobrą średnią więc mogę spokojnie poczekać .
  • Re: XXL Wbij sobie do tej pustej głowy :) Autor: ~LESZCZ [89.76.1.*]

• a14
    •  Re: Gorka Autor: lukaszslask [46.204.13.*] 2023-07-25 23:34
    • gpw zacznie naturalnie rosnac,jak stopy zaczna spadac,bo lokaty wroca na 2-3% i wtedy dyw z GPW bedzie znowu atrakcyjna...
    • plus jest szansa,ze GPW skorzysta na aktualnej hossie i jednak troche urosnie.....

[x]
GPW 0,12% 82,00 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.