prosze nie usuwac watku juz raz napisalem ze konsekwentnie spada ! To prawda jest ci co kupili za 570 i sie cieszyli teraz zaluja , ci co kupili za 520 beda zalowac bo beda mogli kupic za 400 ... itd
Prawda, ale cyrk, usunęli już taki wątek , czyżby bali się czegoś ? … ze ktoś napisze prawdę ? Drukują akcje i cena MUSI spaść , a gdzie dno ? 200 ? 150 ?
ten sam dzban pod roznymi nickami. pustaku nie trzeba byc geniuszem zeby wiedziec , ze jak koles z fundu postanowil z kolesiami z Kaczych Dolow zaspekulowac i postawil pozyczone papiery na krotko , to po to zeby zwalic kurs. do rzeczywistosci sie to ma tak jak twoj geniusz do kromki chleba. tez mi intelektualista , dzieciakom mozesz smarowac te odkrycia
Drogi naganiaczu.
Nie sadzę się na eksperta, więc nie wiem dlaczego usiłujesz mnie obrazić. To brak kultury.
Podzieliłem się tylko spostrzeżeniem, że na GPW im więcej komentarzy wieszczących spadki, tym większe prawdopodobieństwo, że kurs pójdzie w górę. Przypadek?
Widzę, że posułem biznesik. Ha ha ha. No cóż, mój biznesik jest odwrotny do naganiaczy na spadki - chcę sprzedać posiadane papiery jak najdrożej. Taka karma przyjacielu.
A dla ciebie rada - rób to jakoś tak mniej prostacko. Może wtedy będzie trudniej to zauważyć.
PS. Dziś już po 550. Może jednak znowu miałem rację?