Teraz to dopiero będą zmiany! Bala z Chełchowskim posuną Sosnowskiego, Jaworskiego i Giżyńskiego (w przypadku tego ostatniego, to samo nazwisko budzi obrzydzenie i koszmarne skojarzenia), umowa z Midasem pozostanie nienaruszona, a Korobowicz wróci na swój chamsko odebrany fotel prezesa...
Dnia 2008-12-04 o godz. 10:02 tomekb78 napisał(a):
> hehehe przeczytał, ale tylko nazwy i nazwiska, resztę sobie
> dorobił bo jest odwrotnie niż pisze......
> Skoro ECD ma taki akcjonariat to nie ma się co dziwić, że cokolwiek może
> spowodować zwałę o 8% ;-)
> Każdy ma swoją kasę i swój rozumek......
Ty naprawdę myślisz, że to co jest w porządku obrad zostanie przegłosowane???
Na tym NWZA będą tym razem Bala i Chełchowski i nie odbędzie się to za ich plecami...
I nie wyjeżdżaj mi tu z akcjonariatem... Spójrz na siebie i swój rozumek (i lepiej się nie loguj)...
Nie miałem zamiaru straszyć!
Ktoś niedawno powiedział, że jak się przestaje rozumieć ironię, to już jest tragicznie...
Nie loguj sie - nie ze strachu, tylko dlatego, że łatwo Cię rozpoznać na forum i obserwować Twoje posty typu:
"i co powiecie ? "
"Kupujemy przyszłość..... ;-) "
"Ciekawe kiedy zacznie się wyścig ..................................?!?!?!?!?! "
Sam przyznasz, że niewiele merytorycznie wnoszą do dyskusji... pozdr.
Zobacz co stało się z Atlantisem od mojego ostatniego postu. Co do Ecarda to też niewiele się pomyliłem. Czeka nas jeszcze mały podskok w górę, ale radzę uważać.
A Bala dalej "zbiera" swoje głosy na walne w lutym....
http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=187779&_DocID=364781&_Site=ESPI&_CheckSum=613645411