• Gdzie eksperci od luk? Autor: ~Plecak [5.173.248.*]
    Domknięta to teraz powinno być up. Mam rację eksperci od luk, teorii strun i innych czarnych dziur?
    Plecak nadal ma w plecy ale wolę mieć mniej w plecy więc proponuję teraz dla równowagi w górę.
  • Re: Gdzie eksperci od luk? Autor: ~Nom [5.196.8.*]
    Nauka kosztuje a ty skoro lubiwz się śmiać zamiast zdobywać wiedzę to wisisz a takich potrzeba.
    Juz ci pisali że pojecia o tym nie masz, pisali też przed poprzednim razem że kurs po pompie wróci prędzej czy później, podawali które sygnały na to wskazywaly.
    Luki są różne , wolumen, histogram macd, krzywe, ichimoku, eliot, fibo a jak to rozumieć i się tym wspomagać to lata praktyki. Wszystkie ze sobą współgrają i tego mało kto rozozimie. Nie wystarczy definicji poznac, to trzeba rozumieć.
    Gdybyś się nie mądrzył wtedy to wyskoczył byś z zyskiem. Analizy nie pokaza ci centralnie gorki czy dolka ale dają wyprzedzające sygnały że warto podjąć decyzję realizacji zysku czy kupa a nie jak leszcze ubierac sie.

Śmiej się dalej ale to ciebie hak uwiera a mnie cieszy gotowka jaka tu zebrałem pod szacowane i pod covida. Może i ciebie nakarmiłem.

Nikt tu nie będzie cie uczyć do czego te narzędzia służą i jak się nimi wspomagać.
    A teraz śmiej się dalej.
    Naucz się dywersyfikacji portfela bo haki cie wykończą.
    7gr i tak ma być, wyjcie głośno
    Dawcy są potrzebni.
  • Re: Gdzie eksperci od luk? Autor: ~Xd [5.173.1.*]
    Dnia 2023-07-17 o godz. 15:32 ~Nom napisał(a):
    > Nauka kosztuje a ty skoro lubiwz się śmiać zamiast zdobywać wiedzę to wisisz a takich potrzeba.
    > > Juz ci pisali że pojecia o tym nie masz, pisali też przed poprzednim razem że kurs po pompie wróci prędzej czy później, podawali które sygnały na to wskazywaly.
    > > Luki są różne , wolumen, histogram macd, krzywe, ichimoku, eliot, fibo a jak to rozumieć i się tym wspomagać to lata praktyki. Wszystkie ze sobą współgrają i tego mało kto rozozimie. Nie wystarczy definicji poznac, to trzeba rozumieć.
    > > Gdybyś się nie mądrzył wtedy to wyskoczył byś z zyskiem. Analizy nie pokaza ci centralnie gorki czy dolka ale dają wyprzedzające sygnały że warto podjąć decyzję realizacji zysku czy kupa a nie jak leszcze ubierac sie.
    > >
    > > Śmiej się dalej ale to ciebie hak uwiera a mnie cieszy gotowka jaka tu zebrałem pod szacowane i pod covida. Może i ciebie nakarmiłem.
    > >
    > > Nikt tu nie będzie cie uczyć do czego te narzędzia służą i jak się nimi wspomagać.
    > > A teraz śmiej się dalej.
    > > Naucz się dywersyfikacji portfela bo haki cie wykończą.
    > > 7gr i tak ma być, wyjcie głośno
    > > Dawcy są potrzebni.

Racja, tacy jak on też są potrzebni. Na gieldzie nie ma skrupułów.
    Wiele tygodni zbierałem żeby nabić większy pakiet, potem wywaliłem to pewnie takim plecaka :)
    Kwiczą to dobrze :)

[x]
MUNAR -4,04% 0,50 2025-10-03 16:44:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.