Kurs mocno rośnie od czasu ujawnienia info o funduszu. Widać po INC czy energetyce ze inwestorzy nie maja akcji i potrzebny jest tylko mały impuls żeby mocno zaczęło rosnąć !
Ja mam akcje, zbierałem od 2zł do dołka i od dołka do 2zł :D Jak to śpiewał Mieczysław Fogg - "Ja mam czas, ja poczekam" :D Na 60 - 80 zł na początek :D
Dnia 2023-07-17 o godz. 14:28 ~Tom napisał(a): > Wiesz gdyby było po 60 zł to INC to byłbym milionerem . Ile jeszcze mam czekać na ten fakt ????
Tego ile czasu trzeba czekać nawet najstarsi indianie nie wiedzą, ale jak się spojrzy jakie INC ma perspektywy jako depozytariusz, jakie mają kupione akcje i jakie są perspektywy wzrostu spółek z ich portfela które są notowane na GPW, jakie mają udziały w spółkach które jeszcze nie są na giełdzie i w jakich są branżach to liczę że 60 zł tu może być lekko i jeśli mój scenariusz się sprawdzi to raczej mało prawdopodobne żebym po tych cenach oddał cały pakiet bo na brak kasy nie narzekam i na takich spółeczkach wolę powolutku odcinać kupony na historycznych szczytach :) a nawet jak był by pilny większy wydatek to do spekulowania mam trochę innych spółek, głównie z wig20 :) Ciekaw jestem czy już kminią jakieś straszne info którym wyleszczą nieświadomych co będą oddawać ze strachu jak to zrobił Mati na Będzinie :D
Będzin to działki pod elektrownie atomowe to kumple z Pisem altum.Nie porównaj Inc z Będzinem.Pokażcie zyski poza genomtecem a nie obiecanki i emisję.I gdzie są tę dziesiątki firm które Inc miało wprowadzić w 1 kwartale 2 kwartale itd..