Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,59 zł , zmiana od tamtej pory: -40,15%

Re: Dawno nie widziane górne widły na spółce !

Dnia 2023-07-17 o godz. 14:28 ~Tom napisał(a):
> Wiesz gdyby było po 60 zł to INC to byłbym milionerem . Ile jeszcze mam czekać na ten fakt ????

Tego ile czasu trzeba czekać nawet najstarsi indianie nie wiedzą, ale jak się spojrzy jakie INC ma perspektywy jako depozytariusz, jakie mają kupione akcje i jakie są perspektywy wzrostu spółek z ich portfela które są notowane na GPW, jakie mają udziały w spółkach które jeszcze nie są na giełdzie i w jakich są branżach to liczę że 60 zł tu może być lekko i jeśli mój scenariusz się sprawdzi to raczej mało prawdopodobne żebym po tych cenach oddał cały pakiet bo na brak kasy nie narzekam i na takich spółeczkach wolę powolutku odcinać kupony na historycznych szczytach :) a nawet jak był by pilny większy wydatek to do spekulowania mam trochę innych spółek, głównie z wig20 :)
Ciekaw jestem czy już kminią jakieś straszne info którym wyleszczą nieświadomych co będą oddawać ze strachu jak to zrobił Mati na Będzinie :D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INC -1,90% 1,55 2025-11-28 15:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.