Jedynie chyba postępowanie karne na tu sens. Z majątku własnego zarządu i osób na który ten majątek wcześniej został przepisany.
Zostawiam kontakt-729 961 980 może komuś pomoże. Ja zgłosiłem tu swoją sprawę A wy?
Mam już przygotowane papiery do sprawy sądowej o zaległe wynagrodzenie które z powodzeniem wygram, ale co z tego. Po serii artykułów i analizach ZQW widzę, że jest realna szansa, że ta firma jest bankrutem i nie da się odzyskać od nich oni złotówki. Po co mam wywalić kasę na sprawę sądową jak i tak to mi się nie zwróci. Na razie czekam na dalszy rozwój sytuacji.
Wygląda na to, zę "były pracownik" to troll AFORTI.
Jako pracownik korzystał by ze ścieżki sądowej przez Sąd Pracy i FGŚP.
Jego działanie dziwnie przypadkowo zbiegło się z ostateczną zapaścią finansową AFORTI. Obecnie ostatni Mohikanie w tej firmie zasłaniają się tezą, że gdyby nie ten okropny "były pracownik" bo wszystko było by dobrze. A on im zepsuł image firmy na rynku, co wywołało katastrofę.
Dla inwestorów ścieżka karna i odpowiedzialność osobista Zarządu to jedyna droga. Nie należy pisać na forach, że złożę, zawiadomię itp. Należy zawiadomić, złożyć po cichu aczkolwiek skutecznie. Amunicji procesowej nie wystrzeliwuje się na wiwat.
Tylko nie przewidzieli jednego. Moich postów jeśli zaledwie dwa może trzy. Reszta to nie ja. Nick nie jest zastrzeżony, każdy może napisać z niego posta. Nie mam nic wspólnego z artykułami. Co do odzyskania wynagrodzenia, zalegają mi kilkanaście tysięcy. Tylko, że tam pracujesz głównie na B2B i UZ. Tutaj prawo pracy już tak dobrze nie działa.
na przestrzeni ostatnich trzech lat sam tu pisałem, że ta Spółka to dno i zawsze ktoś na mnie wskakiwał, albo pisał, że mam swój interes- pewnie, że mam- im mniej takich walorów na rynku tym lepiej
Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę że 90% załogi Aforti była na B2B. Niektórzy nawet zmuszeni przez pracodawcę jakiś czas temu do zmiany umowy z UoP na B2B... I teraz są w czarnej... bo nic ich nie chroni. Mogą sobie tylko pisać posty i czekać w kolejce z innymi wierzycielami czy coś dla nich zostanie :(