• Aforti holding postepownie karne Autor: ~Anna [91.227.219.*]
    Jedynie chyba postępowanie karne na tu sens. Z majątku własnego zarządu i osób na który ten majątek wcześniej został przepisany.
    Zostawiam kontakt-729 961 980 może komuś pomoże. Ja zgłosiłem tu swoją sprawę A wy?
  • Re: Aforti holding postepownie karne Autor: ~były_pracownik [195.245.213.*]
    Mam już przygotowane papiery do sprawy sądowej o zaległe wynagrodzenie które z powodzeniem wygram, ale co z tego. Po serii artykułów i analizach ZQW widzę, że jest realna szansa, że ta firma jest bankrutem i nie da się odzyskać od nich oni złotówki. Po co mam wywalić kasę na sprawę sądową jak i tak to mi się nie zwróci.
    Na razie czekam na dalszy rozwój sytuacji.
  • Re: Aforti holding postepownie karne Autor: ~Inv [188.137.79.*]
    Wygląda na to, zę "były pracownik" to troll AFORTI.

Jako pracownik korzystał by ze ścieżki sądowej przez Sąd Pracy i FGŚP.

Jego działanie dziwnie przypadkowo zbiegło się z ostateczną zapaścią finansową AFORTI. Obecnie ostatni Mohikanie w tej firmie zasłaniają się tezą, że gdyby nie ten okropny "były pracownik" bo wszystko było by dobrze. A on im zepsuł image firmy na rynku, co wywołało katastrofę.

Dla inwestorów ścieżka karna i odpowiedzialność osobista Zarządu to jedyna droga. Nie należy pisać na forach, że złożę, zawiadomię itp. Należy zawiadomić, złożyć po cichu aczkolwiek skutecznie. Amunicji procesowej nie wystrzeliwuje się na wiwat.
  • Re: Aforti holding postepownie karne Autor: ~były_pracownik [195.245.213.*]
    Tylko nie przewidzieli jednego. Moich postów jeśli zaledwie dwa może trzy. Reszta to nie ja. Nick nie jest zastrzeżony, każdy może napisać z niego posta. Nie mam nic wspólnego z artykułami.
    Co do odzyskania wynagrodzenia, zalegają mi kilkanaście tysięcy. Tylko, że tam pracujesz głównie na B2B i UZ. Tutaj prawo pracy już tak dobrze nie działa.
  • Re: Aforti holding postepownie karne Autor: ~Rychu [89.64.48.*]
    na przestrzeni ostatnich trzech lat sam tu pisałem, że ta Spółka to dno i zawsze ktoś na mnie wskakiwał, albo pisał, że mam swój interes- pewnie, że mam- im mniej takich walorów na rynku tym lepiej
  • Re: Aforti holding postepownie karne Autor: ~Natalia [31.0.95.*]
    Każdy podejrzliwy niestety. Czeka na to co się wydarzy na to że może zaczną płacić Zarząd Aforti uspokaja e-maile
    By nie wywołać paniki
  • Re: Aforti holding postepownie karne Autor: ~Wojtek [31.0.95.*]
    Możliwe ciężko powiedzieć kto tu kim jest ale na pewno należy coś w tej kwestii robić
  • Re: Aforti holding postepownie karne Autor: ~Zniecierpliwiona [83.26.91.*]
    Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę że 90% załogi Aforti była na B2B. Niektórzy nawet zmuszeni przez pracodawcę jakiś czas temu do zmiany umowy z UoP na B2B... I teraz są w czarnej... bo nic ich nie chroni. Mogą sobie tylko pisać posty i czekać w kolejce z innymi wierzycielami czy coś dla nich zostanie :(
  • Re: Aforti holding postepownie karne Autor: ~Marian [31.0.95.*]
    Jeżeli to karne postępowanie to odzyskasz kasę. Dużo by pisać zapytaj swojego adwokata
[x]
AFHOL 6,87% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.