Jak Ci odda ktoś z zarządu spółki to tak, cały FF się wymienił, od debiutu na NC przeszło ponad 2.1mln akcji, raczej ciężko kupić po 25 jak masa ludzi kupowała po 33-41, ale ustaw zlecenie... Każdy czeka gdzieś poniżej 30 na szczęście
A wg mnie , podkreslam wg mnie byla zwykla pompka pod wyjście na te 33- 41 i tyle :):):) Zostaly haki i opadanie pod ciężarem:):):) Tak się kończy kupowanie pod " moze" ale to wg mnie :) No i jeszcze są te "nowe" :) :):
Praktycznie nie ma ruchu, kazdy siedzi czeka , raczej większe ruchy po wakacjach lub dobrym info, narazie boczniak 30-33 sobie lata, ale może się wyłamać w dół lub górę
Wraz z prezesem:) a gorzej będzie jak dadzą info że prezeska z dyrektorem:)
Czekam na to info o EBI i chyba się nie doczekam, miało być w tamtym kwartale jak i lab w USA, opóźnienia jak ja nie mogę do tego przywyknąć
NOWY [5.173.81.*] 2023-07-17 13:18 Czyli kupić po 40, czekać na 200, oddać ponizej 20 ??? :):):)
twoja dewiza inwestowania buahah , sie nie dziwie , że latasz po wątkach jak poparzony i skomląc wyjesz jaki z ciebie nieudacznik " ja nie kupuje ja sie przygladam " hahaha