I na 30.06 nadal je posiadal. Info ze strony GS tfi. 31.03 posiadali tylko 7 tys akcji. Tak wiec caly czas zbieraja i nie oddali Sebkowi za poldarmo. Ja to wiem to Seba tym bardziej. Jesli chce 10% akcji to cena 65 zl to minimum.
Zadzwon i zapytaj:))) a potem daj nam znac. Podpowiedz: zobaczyli wyniki roczne, kupili pod dywidende, zakladaja lub wiedza ze Seba da wiecej, uznali ze bedzie lepsze wezwanie itd
Odpowiedź jest prosta... poczuli krew.... jak jest do zarobienia 30-50% przy praktycznie zerowym ryzyku i to w stosunkowo krótkim okresie inwestycyjnym - to jest to gra warta świeczki.
Nie wiem, jak ty patrzysz, ja widzę w plikach że mieli na 31 marca 632 tysiące, a na 31 czerwca zostało im tylko 97 tysięcy. Żadne 7 tysięcy, ani żadne zakupy
NIGDZIE nie jest podane, że pozbyli się całości i odkupili. Jedyny fundusz, który tam został z Ciechem w portfolio jest funduszem pasywnym odzwierciedlającym index WIG-ESG. To nie jest aktywnie zarządzany fundusz i TFI ni może sobie dowolnie sprzedać, kupować tego co chcą... Goldman oddał Ciecha, tam gdzie mógł, a na tym jednym funduszu co został zmniejszyli pozycje do pewnie minimalnej możliwej wartości. Nie było żadnych zakupów...
Kazdy rozgarniety wie ze licytacja już trwa po cichu co mogli a nie było zestawione sprzedać musieli nie mają kogo dymac liczył na holowanie i koryto w rządzie ale chyba PSL się nie da wkrecic