• Apator i liczniki. Kontrakt Autor: ~Gandalf [83.22.132.*]
    Jest nowy kontrakt, mniejsza z tym, ciekawy jestem czy apator ma takie liczniki o których piszą w PB?
  • Re: Apator i liczniki. Kontrakt Autor: ~dobermann [83.2.107.*]
    Człowieku jakie liczniki...? Bylem tam na rozmowie kwalifikacyjnej, mialem być konstruktorem i programistą uP. Zaproponowali mi 1500zł netto.... Potraktowalem to jako dobry żart. Przecież tam nie ma kadry....ludziom ktorzy mają zrobić cos wartościowego trzeba zapłacić.... Pozatym wyczułem tam same układy i powiązania , każdy sie boi o swój stołek. To przegrana firma...Przekonałem sie o tym na własnej skórze. Dla niedowiarkow , pracuje zupelnie w innej branzy i nie interesuje mnie za bardzo los tej spolki. Pisze to tylko dlatego zeby ludzie mieli jasność w jakie bagno inwestują swoje cięzko zarobione pieniądze....Chyba nie chcecie wtapiać pieniędzy w spolke ktora płaci swoim konstruktorom po 1500zł....? Boje sie tych liczników ze cos w nich zaraz pierdutnie....
  • Re: Apator i liczniki. Kontrakt Autor: ~dobremann [83.2.107.*]
    To są jaja....Dopiero teraz doczytalem ze kupili firmę Telemetria....hehe nie znależli konstruktora za 1500zł netto....To kupili całą firmę.....Oni dla nich chyba opracowują te liczniki bezprzewodowe.... Zobaczcie jak na głupiutkim przykładzie wychodzi zawiść i zazdrość ludzka Polaczków.....Tylko prosze nie pisać bzdur w stylu ze jestem moze sfrustrowany itpp...Powiem tylko tyle ze nie nie narzekam na swoje warunki finansowe.....Przykład opisuje tylko po to by uswiadomić co niektorym z jakiego rzędem głąbów macie do czynienia....Takie jaja tylko w Polsce....
  • Re: Apator i liczniki. Kontrakt Autor: ~Gandalf [83.22.126.*]
    Kontrakt niewielki, ale zawsze dobrze, że wciąż wygrywają przetagi. Czekamy na nowe kontrakty i wyniki. Jestem dobrej myśli a szczerze mówiąc to licze na zagraniczne kontrakty:)
[x]
APATOR 1,33% 22,90 2025-10-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.