Człowieku jakie liczniki...? Bylem tam na rozmowie kwalifikacyjnej, mialem być konstruktorem i programistą uP. Zaproponowali mi 1500zł netto.... Potraktowalem to jako dobry żart. Przecież tam nie ma kadry....ludziom ktorzy mają zrobić cos wartościowego trzeba zapłacić.... Pozatym wyczułem tam same układy i powiązania , każdy sie boi o swój stołek. To przegrana firma...Przekonałem sie o tym na własnej skórze. Dla niedowiarkow , pracuje zupelnie w innej branzy i nie interesuje mnie za bardzo los tej spolki. Pisze to tylko dlatego zeby ludzie mieli jasność w jakie bagno inwestują swoje cięzko zarobione pieniądze....Chyba nie chcecie wtapiać pieniędzy w spolke ktora płaci swoim konstruktorom po 1500zł....? Boje sie tych liczników ze cos w nich zaraz pierdutnie....
To są jaja....Dopiero teraz doczytalem ze kupili firmę Telemetria....hehe nie znależli konstruktora za 1500zł netto....To kupili całą firmę.....Oni dla nich chyba opracowują te liczniki bezprzewodowe.... Zobaczcie jak na głupiutkim przykładzie wychodzi zawiść i zazdrość ludzka Polaczków.....Tylko prosze nie pisać bzdur w stylu ze jestem moze sfrustrowany itpp...Powiem tylko tyle ze nie nie narzekam na swoje warunki finansowe.....Przykład opisuje tylko po to by uswiadomić co niektorym z jakiego rzędem głąbów macie do czynienia....Takie jaja tylko w Polsce....
Kontrakt niewielki, ale zawsze dobrze, że wciąż wygrywają przetagi. Czekamy na nowe kontrakty i wyniki. Jestem dobrej myśli a szczerze mówiąc to licze na zagraniczne kontrakty:)