• Ależ by się zdziwił jakby mu tego batona zjedli Autor: ~Plecak [5.173.248.*]
    Widać zbieranie i odbieranie trwa, ciekawy jestem jaką by miał minę właściciel tego batona jakby ktoś mu go sprzątnął. Ja tyle kasy nie mam ale gdybym miał to kto wie.
    Plecak ma nieco mniejsze plecy ale nadal w plecy. Dobrze że gry idą i pozytywnie się w spółce zaczęło dziać.
  • Re: Ależ by się zdziwił jakby mu tego batona zjedli Autor: ~Jw [193.70.90.*]
    Bylo pewne że zejdzie i to nie wybicie jeszce z tą luka.
  • Re: Ależ by się zdziwił jakby mu tego batona zjedli Autor: ~Plecak [5.173.248.*]
    Ja tam się nie znam na teorii strun, luk czy innych czarnych dziurach. Średnia 14 gr i sobie poczekam na 20, coś tam czasem dobiorę i tyle. Spółka mi się podoba i to najważniejsze. Rosiński zamętu narobił ale na szczęście mnie nie zniechęcił dobrze, że go się pozbyli, a teraz z tego co czytam na varsav robi shorty akcjami pożyczonymi. Byzmesmen od siedmiu boleści oj dobrze, że go już tu nie ma.
  • Re: Ależ by się zdziwił jakby mu tego batona zjedli Autor: ~No [164.132.230.*]
    Ty się nie znasz, nie analizujesz i dlatego wisisz. 14,15gr pisalem że wskazniki inne ciekawe rzeczy są mocno przegrzane i trzeba zwiewać to bylo dogadywanie co mnie cieszy bo wiem ze są dawcy którzy odbiorą :)
    Jak wtedy wystrzelilo, wolumen itd dawały do zrozumienia że to za, daleko nie pojedzie i smierdzi.
    Ale co tam, wolę być krok do przodu, lata praktyki. A tu łatwo się zarabia, rzadko ale łatwo. Robta co chceta.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.32.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ależ by się zdziwił jakby mu tego batona zjedli Autor: ~Boliwarek [188.241.82.*]
    Witam .Kiedyś miała miejsce dziwna sytuacja.Wracałem z imprezy .Jakiś starszy ,trochę siwawy gosc mnie zaczepił ,i mówił ,zeby mu pewna czesc ciala pokazal.Dodam ,że nie jestem pod żadnym pozorem gejem .Kilka razy w zyciu miałem stosunki z Paniami ,i nadal ich widok mnie podnieca. .Ale nie wiem co wtedy mną kierowało.Więc pokazałem mu .Trochę z podniecenia ,bo mi stanał,a z drugiej strony pomyślałem sobie,że jak mu włożę głęboko to sie oduczy.I zaczal mi obciagac .Potem chcial sie lizac,ale powiedziałem,że nie jestem gejem.I sie nie lizałem.On potem dalej robi i buzia ,i reka mówiąc ,żebym trysnal .A ja mu wtedy tak wlozylem ,ze masakra(myslalem,ze tak mu dam nauczke ,żeby ...owi sie odechcialo nastepnym razem kogos nie zaczepiac i ro bic lo da).I powiedzialem ,że jak mam trysnąc ,skoro nie jestes kobietą,i powiedzialem ,żeby spie******.I sobie poszedl.Dodam ,że nie tryslo nic.Z racji,ze bylem niezle pijany to dokladnie tego nie pamietam.Po pijaku robi się niestety różne rzeczy.Czasem i głupie,których się strasznie żałuje.Ale   nie moge sobie tego w głowie  poukladac,że takie cos zrobilem.Troche mi sie zyc odechciewa .Obrzydza mnie to.Masakra.Ochyda.Nw jak mogłem to zrobić .Chciałbym cofnąć czas.Od tego czasu nie chodzę na żadne imprezy ani nie piję alkoholu.Cały czas to do mnie wraca.Jakby to było z kobieta ,to bym to jakoś przeżył.Wiem ,ze to bylo ...yczne ,nienormalne . Normalnie nigdy bym takiego czegos nie zrobil.Zastanawiam się czy nie skorzystać z pomocy psychologa ,bo przez to wydarzenie nie mogę normalnie zebrać myśli.
[x]
MUNAR -4,04% 0,50 2025-10-03 16:44:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.