ściągłem bo skubali a mieli łykać jednym capem - po co tak nisko skoro moge paczuszkami po 2oo sypac coraz wyżej ... obudź sie stary rowerze tu hajs sie liczy a nie dobre słowo księdza lapidupa...
konfabulujesz bambiku - za dużo ci sie wydaje że wiesz a za mało faktów ci jest znanych...
wszyscy wiedzo żes stary rower i do tego dosiadany przez dwóch spoconych stąd zamet w pustej dzbanience mając mało wiesz mało wiesz ...
tas tas kapucynku tas taś ...
O nie Kwadrat!! Jak możesz sprzedawać akcje coraz drożej?? Jak możesz nam to robić? My akcjonariusze sonki przecież nie chcemy wzrostów!!!!! Ale nas rozgrywasz.....
no jeden zorientowany kto tu rządzi - małym zawsze strach kiedy duży batonem machnie ...
nie martw sie kucaty przedszkolaku im szybciej sie pod wagonik dopniesz tym taniej kupisz...dla stresa moge wam TKo dolne lub górne zrobic jak na będzinie na kilka dni to albo sie poszczacie albo posuacie - taki będę ...
Postawiłem na 5.48 z ciekawości i zamiast capa lykiem jednym Toś leszczu skubał bojąc się ze dołożę trochę. Po co mam tworzyć aferę skoro i tak nie dajesz rady 30 tysiom? Karp nadrzewny jesteś, klapiesz jak moczypij nic poza hałasem "dajdajdaj" nie wnosisz... Jak Ci pod dzioba się podtyka to nic nie zresz boś nagle nieglodnych i kasy nie masz... Ot dużo gdaczesz a jajkuf nie masz.. Taki kogucik kastraci z ciebie.