Co tydzień 50gr albo 1zl niżej, może się doczekamy, każdy czeka z zaskorniakami na 2X z przodu. Ciekawe , czy dadzą info o EBI, laboratorium czy nie zdążą i papierek zaliczy zbieranko na niższym szczeblu
Masz rację. Ja np po tych wzrostach połowę sprzedałem z zyskiem ponad 120% tak więc to co mi zostało mam poniżej 0 zł i że spokojną głową można czekać na to co się wydarzy i ewentualnie jeszcze dobrać po dwadzieścia parę zł.
Pierwszy mądry wpis jaki tu widzę:) Po pierwsze primo nie stracić :) Zarobek to rzecz drugorzędna :) Forum jest pelne szybkich marzycieli o milionach konczcych z długami :) czytająch wypociny Alicji i tym podobnych typów o usrednianiu w górę i o tym że akcje ciągle będą tylko rosły i wystarczy być cierpliwym i innych glupot :):):) Prawda jest taka że nie jest bardziej istotny wielki procent zarobku a jego powtarzalność ( przeliczcie to sobie matematycznie ) :) I to jest klucz do zarabiania na giełdzie:) Wyzerowane akcje to najlepsza inwestycja bo na niej już nie stracisz a możesz zarobić :) :):) Pozdrawiam :):):)
W kuluarach gadają, ze tylko nieprzeciętnie celny oczyszczający strzał ,centralnie w samo kakało, może być kołem zamachowym do dalszych nieprzeciętnie wielkich wzrostów.
Jakbyśmy tak nie dusili grosza czekając na 25 to pewnie by tak było. Ruszy się, trzeba poczekać. Ja mam inny pogląd na tą inwestycję niż KOlega "nowy" nie wladowalem tu kilku mln aby musieć gryźć paznokcie i w panice sprzedawać. Wsadziłem kilka tys zł i czekam do komercjalizacji, wtedy sprzedam, taki trochę hazard sam ze sobą :)
Napisal NOWY który nic nie zarabia bo czeka na 22zl jak kiedys rolnik na slynne 32zl na Mercator a tym czasem Mercator bił kolejne rekordy i poszedł az na 650zl. Sztuka nie zarobić 100proc a wycisnąć ile się da. Ale takie wypociny Nowego które mówią jak kupiłaś po 14 to sprzedaj po 28zl można w bajki wsadzić, wraz z jego pierwszym primo
" ~Zibikor odpowiada ~kazik2023-08-07 15:00IP 46.205.128.*
Jakbyśmy tak nie dusili grosza czekając na 25 to pewnie by tak było.
Wsadziłem kilka tys zł i czekam do komercjalizacji "
Forumowi inwestorzy przez wielkie W Jeszcze chwila to Ci pewnie wyjdzie 1 naganiajacy wpis na forum na jedną posiadana akcje :):):) Oczywiście warto, bo co tam 100 % Tacy krezusi to wyciągają tysiące procent :):):) No milionerzy z forum Bankiera
No widzisz możesz zazdrościć spokoju ducha. Ja naganiam? Dla mnie to może tu nikt nie zaglądać, co mnie to obchodzi, nie każe nikomu kupować ani sprzedać. Niech sobie każdy decyzję inwestycyjne podejmuje sam, no chyba że muszą kierować się twoimi wpisami i logika, ale widzę żal ściska, że wchodzisz na forum spółki której akcji nie posiadasz. Tak do komercjalizacji będę tu sobie siedział i pisał co będę chciał.
Uśredniane w górę to fundament inwestycji. Tu się zgodzę. Oczywiście z umiarem i minimalnym ryzykiem. Ja sam miałem SDS po 12zl i przez uśredniane mam obecnie 18zl. Śpię spokojnie. A Nowy, ty to jesteś gorszy od tej Alicji bo siedzisz tu bez akcji i naganiasz na spadki, strszac spadkami, stratami itp.
Po przeczytaniu raportu siedzę sobie na peronie i dalej obserwuje, ale już tylko z przyzwyczajenia I raczej nawet po 22 nie kupie :) ,ale to tylko moje skromne zdanie :) Każdy niech myśli samodzielnie :) a Wam życzę powodzenia :):):)
Podobne raporty miał Scope nawet gorsze. Wiele informacji było ukrywane przed inwestorami , były sztucznie wywołane spadki kursu szczególnie przed komercjalizacja
Nie ma co się sprzeczać, każdy po trochę ma rację, każdy ten ponosi ryzko, każdy wg swojej miary i oczekiwań. Jedni widzą okazję drudzy balon, tak było i jest na wielu spółkach, ja liczę że ten balet zamieni się w rakietę, inni że pęknie, to gra, czas zweryfikuje kto miał fart kto nie.