To ich prosta metoda - zapytaj o 5 000 000 maseczek ZAKONTRAKTOWANYCH - odpowiedzą atakiem - im sie wydaje ze powiazanie z obecnie panującymi daje im wszelkie mozliwosci bezkarnosci . Po co Anhert zosta Prezesm Zarzadu MBF ? a gdy "wybuchała" afera maseczkowa ZREZYGNOWAŁ ?Z jakiej opcji pełni "MANDAT " w samorzadzie ?
Tomku zadań pytanie Spółce. Im truje, a nie powtarzasz w ciągu jednego dnia kilkukrotnie to samo pytanie.
Czy to jest normalne co robisz?
Albo ogarnięty jesteś wielką nudą albo masz jakiś niecny cel.
Spółce mam zadać pytanie jak oni same ściemy walą. Przecież ten niby węgiel już wagonami jechał. Tu chodzi o wiarygodność spółki a jak widzisz tu sami krętacze
Kosmaty tyle lat jesteś na giełdzie i wiesz nie rozumiem na prawdę po co był ten wpis...czy nie sprawdziło się co pisałem...to już ocena nie należy do mnie...prokurator to może i zadziała ale nie w tą stronę co myślisz a nie zawracaniem gitary...zejdź ze słońca bo Tobie nie służy...zarabiaj uczciwie jest gdzie a tu na odległość widać wałek za wałkiem...miejcie dobry dzień
Sam nie posiada akcji, a wypowiada się za tych co je mają.
Masz żadne pojęcie o prawdzie. Twoją prawdą jest spamowanie tego forum nie posiadając akcji MBF.
Dno w twoim przypadku to coś nieosiągalnego dla ciebie z uwagi na zbyt wysoko poziom rozumowania.
DNO.. pisze o faktach Ahnert - to czło,nek RN MBF , audytor który odmówił wydania opinii wskazywał na ODPOWIEDZIALNOSC Zarzadu i RN czyli ON Ahnert takze odpowiada za "dane z kapelusza " .DNO widzę ze masz wiedzę z "SKAD on Z P..iS " jest ten radny i jak go powiazali z maseczkami Podobno RK tez z "ramienia w/w wymienionej Partii tez "kandydatem chciał być" zeby mieć ochronę. Chyba jednak KNF i Giełda miała inne zdanie i rk musiał zniknac
Jest zrozumiałe, ze wisielcy musza jakos bronic spółki bo inaczej nie wyjda z tej inwestycji nigdy albo ze strata na 90 proc.
Nie raz widzialem przez lata jak sie trole spadziowe i wzrostowe przerzucają. Ale tu sytuacja jest inna. Spolka od lat nie dowiozla zadnego espi. ZADNEGO. Takze jak to odwiesza. Nie dajcie sie ubrać w tw akcje. Niech spekulanci poczuja troche na zwieraczach. Takie spolki nie maja prawa byc na gieldIe a jesli juz to z capem na 100-200 tys a nie jak teraz. Nikt tu nigdy nie zobaczy zadnych zysków.
Zarobiłem tutaj krocie na maseczkach których nie było i zarobię teraz na oliwie i cukrze - uwierzcie mi cierpliwi będą wynagrodzeni dziesięciokrotnie
PS.
COŚ NIECOŚ NAWET ZACZĘLI REALIZOWAĆ, GDYBY NIE PAZERNOŚĆ TEJ DAMY JUŻ LATALIBYŚMY OK.6 ZYLI
A jak ktoś chce spółki z fundamentami i dywidendy polecam Orlen albo PKO