Co ty pier...... Wyszło ponad 90 procent grupy, ja wychodziłem między 8 a 7.2, inni ponizej 6.5 . I duża ilość osób miała to po 1.4 do 2.8 Ziko. A ty radosny jeżeli to ty piszesz to ty nie miałeś żadnej akcji bo jesteś zwykłym przedstawicielem handlowym bez hajsu żeby kk cię nie opłacał to byś koniec z końcem ledwo wiązał. Ja dzięki kk zarobiłem nie raz telgam, magna,opti, dr finance, itp...
Ankietę robiłeś że wiesz ze 90% wyszło? Nie wyszli, bo kto wali akcjami dowiedzieli się po fakcie, jeszcze wódz pisał że dokupuje :) oczywista sprawa że ze swoimi akcjami mógł zrobić co chciał tylko po co innych w tym czasie łudził?
Możliwe, że ten ruch po ogłoszeniu daty rozprawy to oni zrobili. Do 4 zł nie było praktycznie akcji, sam wtedy parę zebrałem, wiec musieli brac od 4 do 8 zł, srednia wychodzi 6 zł więc wiszą i to pewni oni cały czas podsypują i blokują wzrosty.
Nie zapomnicie o takich kwiatkach jak mPay, eco5tech, dbenergy po 36 zł a teraz się cieszą, że z 24 na 27 odbilo :D
Grunt to pozytywna narracja i żeby płynąć.
Nie chodzi o to że sprzedał, tylko o to że pisał ze ratuje kurs, że dobrze ze kurs leci bo można kupić za mniejsza cenę, że ma już tyle ile chce :) itd A potem jakoś się wymsklo że w rzeczywistości to on w tym czasie sprzedawał :) Najśmieszniejsze jest to że część nadal nazywa go "wielebnym" i prosi o typy gdzie może odrobić...
Samozwańczy "święty" krzysztof kostka - manipulant i oszust z fejkowym kontem a w dodatku jełop, zebrał 666 wyznawców w celu ich skrojenia, co mu się udało. Teraz wypisuje bzdury na temat spółek energetycznych takich jak Enea, że niby są to firmy przesyłowe, co jest totalną bzdurą. Od przesyłu jest PSE a Enea, PGE i pozostałe, to firmy dystrybucyjne.
Już mamy wysłannika od obśmiewania.
Pamiętajcie on Was bardziej potrzebuje, niż Wy go. Ponieważ jak niecopoerdzieli wam papieru, to komu.
Myśleć, myśleć...
Nie liczymy takiego Vistala, bo kiedyś może był typ. Ale kupiony był w styczniu, sprzedany w lutym, a poszedł do góry w czerwcu.
Gdzie wcześniej był zakopany i zapomiany. A teraz przez zacne grono oklaskiwany jako super Strzał :D
Pewnie pisał że kupuje i kupował akcje za drobna kwotę a chwilę potem walił za dziesiątki tysięcy złotych :) Pamiętam jak pisał że "ma już tyle co chciał" tylko wychodzi na to że chodziło mu o to że wywalił już tyle ile chciał :P