Nerwu puszczają jak już od biedaków wyzywasz haha siedź se z tym papierem i 10 lat, jak dopuszczą akcje z pp do obrotu to wstąpię tu na chwilę zapytać co u ciebie bogaczu haha
Haha żeby stwierdzać fakty to trzeba mieć do tego jakieś podstawy :D Masz login i hasło do mojego konta ? :D Wyzywasz jak jakiś dzieciak, a sam się wpakowałeś w niezłe szambo z tymi akcjami po 1 zł, a no przecież i wyżej jeszcze brałeś hahaha. życzę powodzonka żebyś wyszedł z tego po 60 groszy po dopuszczeniu emisji. Przypomnij ile to będzie akcji ? Ponad 100 milionów ? Jaka kapitalizacja ? 60 mln przy podpisaniu jednej umowy na 500 tyś euro i przy stratach ? No na prawdę będziesz bogaty jak mało kto pozdrawiam papapa
Wycie ? Haha wyzej masz argumentacje czemu oddalem to w okolicach 1 zł. Daj teraz swoja czemu ma tu byc kap. Na poziomie 60 mln ? Przez twoje widzimisie ?
To NC tymi swoimi anizami mi esz sobie wiesz co podetrzeć, tu może być wszystko + 1000% i minus 90+ %. Ale w obecnej sytuacji zakładam opcję nr. 1 i się tego trzymam. Mam średnią w okolicach dnia dzisiejszego więc przestań już pierd. Sprzedałeś to teraz nie płacz, pa
Haha czyli tak jak pisalem wrozenie z fusow moze byc 1000 plus i 90 minus ale zakladam 1 scenariusz hahaha na jakiej podstawie zakladasz ze tu bedzie 600 mln kapitalizacji ? Haha wiecej niz np ma teraz Bumech ? Haha widzimisie :d