Zobaczymy kiedy to się wyjaśni ten baton na 30pln każdy obserwujący tą spółkę wejdzie jak w masło do ceny nawet 55 PLN powodzenia panowie walkę wygra najszybszy to jest Perła naszej giełdy
Dnia 2023-07-10 o godz. 10:00 ~Kris napisał(a): > Zobaczymy kiedy to się wyjaśni ten baton na 30pln każdy obserwujący tą spółkę wejdzie jak w masło do ceny nawet 55 PLN powodzenia panowie walkę wygra najszybszy to jest Perła naszej giełdy
dawniej też wisiał, tylko niżej i pewnie jeszcze sobie powisi, chyba ktoś wie, co robi
Ten pakiet na 30z zostanie przesunięty. Nie zdążą go łyknąć. Tak samo już wcześniej był niżej i został przeniesiony. Niżej niż 50z nie pójdzie ten pakiet.
A ja mogę dać Ci 100% że twoje "w arkuszu zleceń łącznie z kwotą 450pln 95%do sprzedaży to są akcje SŁUPÓW CEDROBU." nie jest prawdą. Wiem ile tam jest mojego i jeszcze 2 osób. I podejrzewam, że jest tam więcej takich małych akcjonariuszy co to wystawili jakby CEDRÓB chciał po prostu w kila sesji zgarnąć 500 tys akcji.
Prędzej jeśli już to te do 19z to mogą być SŁUPÓW/IPOPEMY, żeby udawać odstraszanie i zniechęcać. Ale i te zostaną albo zdjęte, albo łyknięte w odpowiednim momencie i wtedy SŁUPY/IPOPEMA się przejadą :)
Przy 30 to już mało kogo będzie tutaj , zadziała psychologia , wycena jako taka ,hossa na rynku świń wiecznie tez nie będzie trwała , antologia do spółek węglowych ,
Myślę, że jak będą chcieli się wykazać sprytem to spróbują szybkim zassaniem do 30, tak żeby ten baton kolejny raz nie zdążył być przestawiony wyżej. Jak widłowy wstrzyma na 30 to tam lekki postój i kolejne zassanie do 67,80 gdzie jest kolejna porcja. I dość szybko na "3-4" kliknięcia mają 400tys. i to w promocyjnej cenie 30-67,80zł. I dla nich to będzie już "połowa" sukcesu.
Chyba, że ktoś przy tych 30 bacznie czuwa i jak dotychczas będzie zabawa w kotka i myszkę, jak tylko ruszy to góra o kolejne 10-15zł w górę i nie zdążą. Zobaczymy.
Czy ktoś z Was ma doświadczenie albo zna jakiś formalny przepis jak długo kurs może być wstrzymywany na widłach? Hipotetycznie skuma się 3-4-5 inwestorów co to będą chcieli łyknąć te 400 tys. akcji na przysłowiowe pstryknięcie. Jaka jest szansa powodzenia, że animator im na to pozwoli? A jeśli wstrzyma to czy już na +10% czy wyżej i np uda się kupić te 400 tys. taniej niż obecnie w arkuszu? Bo spóła kilkukrotnie niedowartościowana. Jakby tak skupić to co w arkuszu, średnio to wychodzi ok 35-40zł to wtedy elegancko można zagrać temu Głównemu na nosie. 1' Mając tylko tym pstryknięciem ma sie pakiet 1,5%, ajak dorzucić inne akcje wcześniej ciułane, lub wespół z innymi inwestorami to pod 5% łatwo dojść. Główny nie ma wtedy zonka. 2' Nawet ta cała głupawa średnia (wiadomo sztucznie sami zaniżali) wskakuje ponad 30zł. itd itp. A spółka lekko ponad 100zł powinna chodzić, a inwestorów co to szukają okazji na kilka baniek na wejście jest całe mnóstwo.