• Łukaszek? Autor: ~Matematyk [31.1.245.*]
    Łukaszek wrócił do zarabiania na chleb?
  • Re: Łukaszek? Autor: ~Nie [46.37.115.*]
    Nie, sposób żeby więcej zebrać, kolkowicze zasypują i sie zamiata, proste co? Plus panikarze i masz taniej :)
  • Re: Łukaszek? Autor: ~Matematyk [31.1.245.*]
    Ale to są dwuletnie minima i nadal pisanie o tym, że chcą zebrać taniej. Taniej to już jest od roku i nadal obsuwa. To już 33% od ceny nominalnej i prawie 50% od ostatniej ceny emisji. Jedynie insiderzy spółki mogą z zyskiem sprzedać akcje poniej ceny minimalnej, bo sami je sobie nadrukowali. Pytanie czy to jeszcze Łukaszek, czy może już Aleksander?
  • Re: Łukaszek? Autor: ~Nie [185.180.223.*]
    A kto pisze że chcą, może ja chce, malo wiesz. Co z tego że od roku taniej ty przespałeś widać wzrost z 8 na 15gr.

Trzeba było zbierać a łatwo nie szło a potem wywalic pod szacowane.

Snuj teorie zamiast korzystać więcej posypie
  • Re: Łukaszek? Autor: ~Xd [5.173.2.*]
    I ja, 120k zamiecione :) zaczynają ujadać jak poprzednio i super :)
  • Re: Łukaszek? Autor: ~Matematyk [31.1.245.*]
    Łukasz, Alek, to Wy?
  • Re: Łukaszek? Autor: ~Morze [5.173.200.*]
    A ja sobie poczekam cierpliwie, pozbieram tak jak regularnie co miesiąc to robię. Gry idą i będzie tutaj git. A czy to Łukaszek - być może. Skoro on nie złożył papierów i walne przez niego się nie odbyło to może on sypie. Tak czy inaczej chyba ma miesiąc na to żeby coś że swoimi akcjami zrobić jako odchodzący z rady?
    Dnia 2023-07-10 o godz. 10:11 ~Xd napisał(a):
    > I ja, 120k zamiecione :) zaczynają ujadać jak poprzednio i super :)

A to ty mnie uprzedziłeś? Ktoś mi się wbił przed zlecenie, zwisa lapka, zanim z fona zleciłem to ktoś był szybszy. Terwz czekam co postawia beksy hehe
    Czy ja? Nie wiem, miałem rozstawione kilka zleceń i czekałem jak zawsze ale tyle poszło bo pobrałem część z prawej jak poleciało.
    Jest poducha, skaczecie?
    Sam sobie skacz. Wziąłem jeszcze 20k po 0,075 i na dziś stop, zebrane 140k dzięki. A ty tam czekaj z poduszka na miedziaków :)
    Nie teraz to potem, zawsze mogę zgarnąć z prawej.
    To jak skoczki skaczecie bo nudno, dawać kolkowicze pakieciki swoje, jeszcze mało.
    Widzicie jak ładnie znikają śmiało
[x]
MUNAR -4,04% 0,50 2025-10-03 16:44:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.