• FOTA Autor: ~polmot [87.207.186.*]
    Rzeźnia na opcjach a fota ma to już za sobą.Teraz tylko do góry tylko potrzeba więcej wierzących.Fota idzie w dół lub w góre konkretnie ale potrzebuje wiatru.Powoli niektórzy zaczynają to czuć i małymi ruchami do przodu .Ceny aut jeszcze spadają a ceny części?
    Kiedyś pisałem,że jak spadnie to konkretnie -chyba już spadło.Jeśli ktoś to jeszcze ma to dobry czas na prawdziwe uśrednianie!
  • Re: FOTA Autor: ~gazrurka [195.128.228.*]
    Taa, ciekawe tylko jak Fota poradzi sobie z generowaną co miesiąc półtoramilionową stratą, zapaścią dystrybucji, nierynkową kadrą zarządzającą, kupno tylko dla miłośników rosyjskiej ruletki
  • Re: FOTA Autor: ~mar [89.74.68.*]
    Ja to jeszcze mam...Licze, ze kiedys sie odbije...Ale takiego spadku sie niespodziewalem...Na razie sie boje usrednic...
  • Re: FOTA Autor: ~polmot [87.207.186.*]
    no w końcu ruszyło.Te 41tys dziś to nie przypadek i też nie stoploss.Jak ktoś tyle po 7.92 kupuje to nie po to by wtopić.Wydał na ten interes ponad 320 tys.Fota pójdzie w górę ale powoli za to z nawiązkom.Cierpliwość popłaca.
  • Re: FOTA Autor: ~ralf [90.156.64.*]
    to dopiero początek.
  • Re: FOTA Autor: ~Kac [81.15.156.*]
    wyjebalem wszytsko co mialem, pieprzony syf, mam nadzieje ze dojedzie do 1zl
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.