Dnia 2023-07-06 o godz. 16:05 ~nnn napisał(a): > Dwa kroki do przodu trzy do tyłu.
Mnie też, straszny śmieciuch się z tego kondona zrobił, podpuszcza, że niby już za chwilę, już za momencik, by przez kolejne dwie sesje cały wzrost poszedł do piachu......kupa szamba, mułu i wodorosty ta spółka.
Jeśli postrzegasz walory kursów spolek w choryzoncie tygodniowym to często można mieć zawaly serca tylko zadaj sobie pytanie , po co…? Cierpliwość jest cnotą. Są górne i dolne punkty wsparcia j ktoś dziś realizował zysk by inny mógł kupić
Mnie też, straszny śmieciuch się z tego kondona zrobił, podpuszcza, że niby już za chwilę, już za momencik, by przez kolejne dwie sesje cały wzrost poszedł do piachu......kupa szamba, mułu i wodorosty ta spółka.
Szambo , muł i wodorosty to przedstawiasz swoją osobę'
Dnia 2023-07-07 o godz. 14:15 ~prawdomówny napisał(a): > Mnie też, straszny śmieciuch się z tego kondona zrobił, podpuszcza, że niby już za chwilę, już za momencik, by przez kolejne dwie sesje cały wzrost poszedł do piachu......kupa szamba, mułu i wodorosty ta spółka. > > Szambo , muł i wodorosty to przedstawiasz swoją osobę'
Jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to byś doczytał, że to o ta spółkę się rozchodzi, a że jesteś typowym gimbao-nieukiem, to przytaczasz tutaj swoje nic nie warte wysrywy gimbao-nieuku.