• Pułapka Autor: ~Ziuta [37.30.112.*]
    Trzymać się z daleka od tej wydmuszki, ostrzegałem od 6zł. Taki Tyrek sie ze mną kłócił i pyskował a jak skończył to każdy widzi po kursie i fakcie że zniknął z forum.
  • Re: Pułapka Autor: ~corinthia [85.221.155.*]
    Ale uzasadnij swojego posta. Spółka nie ma zadłużenia, spora kasa na koncie, regularne zyski, prezes ciągle kupuje a wycena ..............jedna z najniższych na giełdzie.
  • Re: Pułapka Autor: ~Ha [188.146.248.*]
    Sony kupi podobno za chwile i Elon
  • Re: Pułapka Autor: ~corinthia [85.221.155.*]
    Nie chcę argumentów (prześmiewczych) dlaczego ma rosnąć, tylko dlaczego tak nisko wyceniana spółka, w której brak ryzyk operacyjnych, ma nadal spadać....
  • Re: Pułapka Autor: ~Pkopoo [188.146.252.*]
    Moja koparka na budowie więcej zarabia
  • Re: Pułapka Autor: ~PLAY2CHILL [78.9.26.*]
    Po co takie cos kupowac? Bier KGHM lub PLay2chill(AZTECS)
  • Re: Pułapka Autor: ~corinthia [85.221.134.*]
    Bo zdołowane? Bo kilku akcjonariuszy, którzy mieli za 10 groszy się wysypało (ostatni jeszcze sypie - pozostało z 30-40 tys akcji)? Bo cena nie odzwierciedla wartości rynkowej? Bo kosztują 3 mln a generują zyski, nie mają zadłużenia i od cholery kasy na koncie? Bo Prezes cały czas (wiele miesięcy) kupuje? Bo kosztuje 85% mniej niż w szczycie? Bo wydają regularnie jakieś gry? Bo ryzyko dalszej przeceny jest minimalne? Bo potencjalna stopa zwrotu vs ryzyko jest nieporównywalna do KGHM? No nie wiem, chyba jednak KGHM......
  • Re: Pułapka Autor: ~Fun [31.182.218.*]
    Bo rynek giercsie zmienił , nastepuje ciagły spadek zyskowności na grach ze wzgledu na coraz wieksza konkurencje przy stabilnym popycie. Coraz wiecej groszowych gier zabija rentownośč projektów. Bo wyceny powinny byc kolo 10-15 PE . Bo spółek portujacych gry na rózne platformy jest ogromna i słabo sobie radza popatrz Sonka . Bo to troche jak kancelaria “ tłumacz przysięgły” . Kupujesz usługi tego kto zrobi taniej . I dlatego handluje sie tutsj a nie po 20 pln .
  • Re: Pułapka Autor: ~Grubas [83.31.75.*]
    Drageus przejmuje KGHm ?
[x]
DRAGEUS 5,00% 1,47 2025-12-19 13:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.