Uprzejmie informujemy, że w związku ze złożonym zapisem będzie wypełniany formularz zapisu. Prosimy o jeszcze jedną decyzję potrzebną do wypełnienia formularza. Chodzi o stanowisko w punkcie 2 tego formularza zapisu. Państwa decyzję prosimy przekazać w odpowiedzi na tą wiadomość mailową do końca dnia jutrzejszego (czwartek). Oświadczenia Subskrybenta: 1.Niniejszym oświadczam, że zapoznałam(em) się z treścią Prospektu, że treść ta jest dla mnie zrozumiała oraz że akceptuję warunki Oferty Publicznej Akcji serii X. Równocześnie oświadczam, że wyrażam zgodę na brzmienie Statutu Gi Group Poland S.A. Wyrażam zgodę na przydzielenie lub nie przydzielenie mi Akcji serii X zgodnie z warunkami zawartymi w Prospekcie oraz na zdeponowanie Akcji serii X na rachunku, z którego jest wykonywane prawo poboru (w przypadku zapisu podstawowego i zapisu dodatkowego), na rachunku wskazanym w dyspozycji deponowania Akcji serii X (w przypadku objęcia Akcji serii X w drodze zaproszenia Zarządu). Nieprzydzielenie Akcji serii X lub przydzielenie mniejszej ich liczby może nastąpić wyłącznie w następstwie zastosowania zasad przydziału Akcji serii X opisanych w Prospekcie. 2.Niniejszym, wyrażam zgodę nie wyrażam zgody na brak zwrotu środków pieniężnych z tytułu subskrybowania Akcji Oferowanych, zgodnie z art. 5a ust. 4 Ustawy o Ofercie Publicznej w sytuacji braku dopuszczenia i wprowadzenia do obrotu na rynku regulowanym Akcji Oferowanych przez GPW, a tym samym brak umorzenia przydzielonych mi Akcji Oferowanych. Uwaga: Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Szczegółowe zasady zwrotu środków opisane są w pkt. 21.17 Prospektu. W przypadku wyrażania zgody i braku dopuszczenia Akcji Oferowanych do obrotu na rynku regulowanym GPW, Akcje Oferowane przydzielone Subskrybentowi nie zostaną umorzone, a środki pieniężne z tytułu subskrybowania Akcji Oferowanych nie zostaną zwrócone na rzecz Subskrybenta, bez względu na to czy zgodnie z art. 5a ust. 5 Ustawy o Ofercie Publicznej Akcje Oferowane zostaną wprowadzone do Alternatywnego Systemu Obrotu w terminie ważności Prospektu. W przypadku niewyrażenia zgody i braku dopuszczenia Akcji Oferowanych do obrotu na rynku regulowanym GPW, Akcje Oferowane przydzielone Subskrybentowi zostaną umorzone, a środki pieniężne z tytułu subskrybowania Akcji Oferowanych zostaną zwrócone na rzecz Subskrybenta, chyba, że zgodnie z art. 5a ust. 5 Ustawy o Ofercie Publicznej Akcje Oferowane zostaną wprowadzone do Alternatywnego Systemu Obrotu w terminie ważności Prospektu. Brak złożenia powyższego oświadczenia będzie skutkował odmową przyjęcia zapisu.
Seria X na BondSpot ? O ile KNF dopuści. Tam tylko transakcje powyżej 100k PLN więc drobni nie mają tam czego szukać, chyba że na głównym kurs mocno wystrzeli. Ale kołomyja :)
jak dla średnio inteligentnego człowieczka, bełkot urzędniczy jakich wiele w ostatnich czasach, a lud stara się to rozgryść poświęcając na to połowę dnia, a powinni to olać i poinformować, że takowe bełkoty mają w doooopie